Härlig dag även idag

Underbart vilken härlig dag det har varit idag. 30 grader i skuggan när det varit som varmast! Jag tyckte det var lite för varmt för att rida idag.. ponnyn har ju kvar lite vinterpäls än :P Så han fick vila i hagen idag, idag åkte dock exemtäcket på, det har kommit hur mycket knott som helst. Åkte ut till mormor en sväng idag och fick lite svalka frå havet. Gick ut i vattnet för att kasta pinne åt lina, hon älskar att simma efter pinnar. Men gud va kallt det var i vattnet, jag tror inte det blir något bad än ;)

Sen for vi hem, och jag låg och stekte i solen. Sen åt vi grillat till middag! Mums!

Sen for jag hos Malin, det var så skönt att köra moppe dit, det svalkade så friskt. Hos Malin så kollade vi på lite tävlingsfilmer och kort! :)

Sen åkte jag direkt till stallet, ponnyn hade redan fått gå in. Det hade blåst ner ett träd i hagen. Sen så tog vi en kort promenad så han fick beta lite gräs, då blev han lycklig! :)

Vet ni vad?
Jag har ingen skola imorgon, jag är ledig, LEDIG, LEDIG!!! :D  Jiippie!


Steeek i solen! ;)


Malins lilla Austri. :)



Första riktigt sommardagen.

Vilket kanonväder det har varit idag! Första dagen med riktig sommarvärme, här har det varit 24 grader varmt i skuggan. :) Så jag har legat ute i bikini och jobbat på min solbränna, haha! :) Så underbart!

Har inte latat mig hela dan, har hunnit med min älsklingsponny också! :) For och red på en äng intill, det var så jäkla härligt. Galoppera i full fart och känna vinden i håret,  Åhh, Jag älskar det <3 Sen red jag förbi delize för att se om hon fått sitt föl än, haha Nyfiken! :) Men ikke det, men tjock är hon, det ser ut som det ska komma när som helst! Fotade lite bilder i stallet, så jag kommer lägga in några! :)

Fick höra av Malin idag att tävlingen hade gått jätte bra, dem ledde stort i tölten och låg 3a i fyrgången, så hon rider final imorgon! Lycka till! :D

Hoppas det blir en lika fin dag imorgon! :D
Puss och kram <3


Pojkarna står och kliar varandra, bleiki når knappt upp! ;)








Haha, fuling! :) Han skakade på huvudet.. ;)


Frasse ville vara med på kort! :)

Lite bilder från kursen

Lägger in lite bilder från kursen förra helgen när jag ändå är igång! :D



















Länge sen sist.

Det var länge sen sist, men nu tyckte jag det var dax för ett litet inlägg. Äntligen fredag ,känns som att det har varit en lång vecka i veckan, men det beror nog på att vi har haft så korta veckor förut. Mycket ledigt och så! :) Vi har världens slappaste scheman nu dem veckorna som är kvar, ledig måndag och fredag till veckan och så är det massor med halvdar och så var det någon mer dag ledig också. Åhh, vad jag längtar tillsommarlovet!! På tisdag är det koutsläpp på grans, så då springer dem små kossorna in sommaren. Det ska man självklart se på, min kamera kommer nog hänga med. Blev klar med min rapport idag som skulle vara på 10 sidor, *stolt* Nu får jag vara ledig från alla projekt och företagande lektioner! (Y) Nu är det bara ett matteprov  och så ska vi hinna klart med våran "anläggning"  så det är inte så mycket kvar!

Jag bloggade alldrig nått efter Hrodmar kursen som jag var på förra helgen, men jag kan säga att den var väldigt väldigt givande! Hrodmar var en super bra tränare, och han favoriserade ingen utan gav lika mycket uppmärsamhet på alla ekipage, och vilket tålamod han hade, han satte sig snabbt i respekt hos hästarna, haha. De var lite rädda för honom, ;) Men oj vad man lärde sig saker, jag fick upp hoppet om min häst. Han har börjat bli så jäkla fin nu! Det var ju extra kul att kursen hölls i noret, där bleiki stått förut! Jag tycker verkligen det stället är så mysigt, och varmt omhandertagen blev man. Kul! :D Tävling där till hösten kanske? :)

I förrgår var jag och Malin med våra hästar och provade rida på tramyrbanan i ersnäs för första gången, josse följde med som fotograf. :) Hästen var superduktig, han var både pigg och gick fint i alla gånartarter! Kul att prova rida på en ovalbana. :)

Igår blev det lite busridning på eljuspåret, ponnyn var piggare än piggast, näst intill galen!  Han skulle minsan galoppera hela tiden. och det var ju tänkt att det skulle bli lite busridning så när han ville galoppera så fick han galoppera! Sen slutade vi när vi hade som roligast, så kanske han tycker det är lika kul nästa gång.:)

Idag så han få vila, de tycker jag han förtjänar! ÄLSKAR MIN PONNY HÄST <3








Lycka till Malin och Austri på tävlingen i helgen! Jag tror det kommer gå super för er! :D
Håller tummarna för er <33

Rastlös

Jag hatar att vara sjuk !! Jag blir så extremt rastlös! Jag vill ut och hitta på någoting NU!

Ska iaf gå och ch sätta mig i solen, borde egentligen börja på min rapport, men jag har ingen aning vad jag ska skriva..

Såpbubble experiment

Igår kväll när jag kände mig någorlunda pigg, så gick jag ut för att testa fota lite såpbubblor..
Lilla mio var med och jagade bubblorna, han blev så förvånad när dem sprack på hans nos när han nuddade vid dem. Haha:) Mina katter är så söta. Hur som helst så tänkte jag dela med mig av några bilder...









Skulle vilja få  lite mer färg i dem... Jag vill ha photoshop så att jag kan fixa sånt, det kan hända att jag skulle få det sen när min dator och fixad !! :) , ( den är ju fortfarande trasig.. )

Min hund älskar att bada!

Var förbi mormor i söndags och då passade lina på att ta sitt första dopp iår! :)







..Hon älskar verkligen vatten! :)

Sjuk

Okej då, nu kan jag väll ta och uppdatera lite. Har ändå inget annat för mig när jag är sjuk, så det är lika bra att ha någonting att fördriva tiden med.

Som sagt har varit sjuk sen i söndags, febern vill alldrig försvinna, jag hatar att ha feber. hade 38 graders feber både igår och idag. så jag har varit hemma och inte gjort någonting alls dom här dagarna. Kommer stanna hemma imorgon också även om jag skulle känna mig lite bättre för det var bara någon föreläsning på skolan, inget viktigt altså! Imorgon kväll måste jag bara vara frisk för jag vill rida, bleiki har inte gått sen i fredags !!! Och så pratade jag nyss med malin och då bestämde vi att hon ska komma med Austri och rida tillsammans med mig, om jag nu är frisk, men det är jag, annars får jag proppa i mig med ipren!

Var föressten förbi skolan och hämtade  kakorna idag, Tog ju bara hem 4 i fredags eftersom jag skulle åka buss, och då är det inte så lätt att släpa på 12 st burkar, så jag hämtade resterande 8 idag. så nu måste jag börja sälja ;s Har faktiskt redan sålt dem 4 jag tog hem i fredags min bror köpte två och mamma och pappa köpte 2! :)

Näe, nu ska jag nog gå till tvn och bädda ner mig i en filt.


Bloggpaus eller vad man nu ska kalla det..

Ännu mer ont i halsen idag, och känner mig lite krasslig. Men inget att göra åt det! :) Hinner ju iallafall bli frisk till kursen nästa helg. Och den senaste förkylningen jag hade varade bara i 2 dagar, får väll hoppas på att den här också gör det.

Btw, jag har bestämt mig för att ta en liten bloggpaus. Ska försöka att inte sitta vid datorn så mycket överhuvud taget. Jag gör det alldeles aldeles för mycket. Och nu är sommaren snart här och då är det så mycket annat man ska hinna med. Kommer kanske blogga om det är något särsklit speciellt jag vill berätta om, men inte DAGLIGEN! Kommer självklar också ladda upp bilder och så, men inte lika ofta..

Har funderat på att vara helt utan dator i minst 3 veckor när sommaren kommer, tror ni jag klarar det? Det tror jag.

Ha det så bra och njut av våren!:D
Jag uppdaterar när jag känner för det.

Sommaren är här. Nästan iallafall

Skolan idag gick fort, men det gör den alltid på fredagar eftersom vi slutar så tidigt. Provet i sällskapsdjur gick super! Det kändes då jättebra. Hade ganska mycket tid över efteråt, så jag Emma och Jenny tog juno och Keto på promis, och dem var hel vilda! Dem sprang och sprang och skuttade och det var bara försöka hänga med. Haha, lite glada blev dem nog. Tror inte dem går ute så ofta. Sen hade vi iaf matte och sen var det lunch bestående av pizza och sen bar det hemmåt. Gud va varmt det har varit idag, 18 grader i skuggan. Det känns ju nästan som sommar! Men det är inte länge kvar nu. :)

Har ridit ut ikväll, det var så härlig, red i en tun kofta bara, for efter en ny skogstig som jag faktiskt aldrig har ridit längst förr, tror jag iaf. Det var superhärligt, idag var vi riktiga skogsmullar. :) Bleiki trivs i skogen, det ser man på honom.

Jag har ont i halsen. Hoppas bara jag inte blir förkyld. Men sånt är livet, det är bara vänta och se.
Ska gå och se TV nu.
Puss och kram <3

Jag kommer snart bli utbränd.

Hmm ? Finns egentligen inget roligt att säga om den hära dagen? Hade full dag i skolan idag. Vanliga tråkiga och lite mindre tråkiga lektioner. Fick dock veta att vi får traktorkortet v.22!  Det är mycket jag måste hinna i skolan nu, Anatomi prov på fredag, skriva raporten i projekt och företagande, ska bestå av 10 sidor? :O OMG! Skriva bokresension i svenskan, skriva en jobbansökan (Inte en riktig då, men det var en uppgift vi fick) Skriva en berättelse om min apu. Och desutom prov i projekt och företagande v.22, och prov i Matte snart? Vet inte när. Sen ska vi hinna klar med våran "Anläggning" Säkert något jag har glömt? Varför kör det alltid ihop sig såhär i slutet av terminen?

Nu är det iallafall bara 2 dagar kvar till helgen, och för mig har det känds som mådag idag? :) Sen nästa vecka är vi lediga torsdag,fredag. + att vi bara går halvdag på onsdag. Och då skulle det bara vara nån föreläsning eller nått? Kanske nått man kan skippa? Haha, näe jag börjar allvarligt talat var less på skolan nu. Jag vill ha sommar och sol. Längtar till sommarjobbet och allt annat skoj jag ska hitta på i sommar. Sol, bad och värme!!!
SOMMAREN 2009 KOM NU!!!

Som sagt kvällen har bestått av att plugga anatomi, så min kära pappa tog hand om stallet.

Jag valde ju häst på ind. valen till 2an. Men nu har jag nog ändrat mig? Vill ha hund istället. Tror jag... Visst skulle det vara kul att ha ridning på schemat. Men jag rider ju islandshäst, och det är ju med islandshästar jag vill utveckas och lära mig rida mer. Så jag tror inte jag får några kunsper jag kan föra över till bleiki genom att rida där, visst utvecklas jag säkert själv som ryttare. Men jag har fått mer och mer intresse av att utveckla min islandsridning. Visst är det kul att rida andra hästar också. Men det är inte det jag vill hålla på med. Det ska vara islandhästar - ! :) Lina blir säkert överlycklig om hon får följa med till Grans en ggr i veckan, visst hon är 9 år gammal. Men jag tror han klarar det ändå, hon verkar ju då inte precis tycka att hon är gammal själv. Så det kommer nog bli HUND för min del ändå. Jag har varit helt säker på  att välja häst tills nu. Det blev lantbruksdjur också, istället för djur i park. Så jag ska gå omkring och lukta kossa. Men ärligt talat så tycker jag det är riktigt kul med lantbruket och allt vad det innebär. Till sist har jag valt mickrobiologi och genetik, den kursen måste ingå om man ska få examen för att starta eget. Och det vill man ju gärna ha! Vem vet, kanske startar en djuraffär när jag går ut Grans? Har ju egentligen ganska många jobb att välja på, Djurskötare i ett lantbruk till ex, eller jobb på djuraffär, djursjukvårdare eller kanske ska starta hunddagis. Haha, vem vet?


Vet ni vad min sötkatt har börjat göra? han drar hem massa skräp från andras gårdar? Igår kom han inspringandes på gården med en rosa ballong i munnen (spräck då såklart) Han såg så stolt ut över sitt byte, sen idag kom han insläpandes med en äcklig och väldigt smutsig ICA påse? Knäppkatt? Man brukar liksom komma hem med möss och sådant. Men det är ju iof sig bra att han inte jagar massa möss och fåglar, han är en fredlig katt helt enkelt. Kan han inte komma hem med någonting fint, typ pengar eller kanske något smycke? Haha.

Ojjj, vad långt inlägg det här blev. Trodde inte jag hade såhär mycket att skriva om. Men tydligen.
Ajja, nu får det minssan räcka.

Haha, avslöjad. Dock dålig bild.. Men ändå? ;)



Sötkatten la sig och sov i en hööks kartong? Han är för söt!:)

Godmorgon

Gomorgon. Har är vi tidiga! ;P Sitter och försöker trycka i mig en macka, sen blir det skola. *suck*  Men det är bara idag vi går full dag.

JAG VILL HA SOMMARLOV NU!!!

Tralala

Vilken knäpp häst jag har alltså, när jag red iväg så var han helt loj, jag började nästan fundera på om han var sjuk eller nått? Jag vet han brukar ju vara lat på bortåtvägen men sällan såhär extremt, han skulle inte lyssna på mina skänklar utan istället lägger han öronen bakåt och fortsätter i samma takt. När man väl fick igång honom i trav så saktade han av hela tiden, han var rent ut sagt bedrövlig. Haha, näe okej, så kan jag ju inte säga. Men ni vet ju att jag älskar min lilla polle ändå.:) MEN då vände vi och då jäklar, då började han takta och så fort jag nuddade honom så gick han igång i ökad trav, och jag kände i hela hästen att så fort han fick chansen så skulle han galoppera, jag smackade lite och wiie vad vi for iväg. Sen töltade han jättefint , (Ibland blev han lite för ivrig och fick lite oren takt,) men med  lite halvhalter så kom han igen med den fina takten. Vad ska man göra för att han ska vara lika pigg bortåt från stallet, haha, Jag får sitta och hålla en morot framför mulen på honom, för vad är det annars som lockar mer än mat? Det är nog det enda han tänker på, haha.

Ikväll så har jag varit med Malin, vi skulle försöka ladda över bilderna jag tog till hennes hårddisk men det gick tydligen inte.;s Men vi fixar över dem på nått annat sätt. Sen tog vi iallafall mopparna och körde till badplatsen och fotade lite. Skoj,skoj!! :D Blev mest lite egobilder ;)

Imorgon är det ju då skola igen, nog hade det varit skönt att få vara ledig hela veckan. Eller tänk om man hade kunnat å sommarlov snart? Inte nog med det så kom jag nyss på att vi har prov i Anatomi på fredag, det hade jag helt glömt bort. Så det betyder att jag har onsdag och torsdag kvällen räddat, Yeei! Någon som vill göra det åt mig?


En Malin! :)


Jag kanske inte passar så bra framför kameran? ;P




En brygga! ;)

Måndag och Tisdag


Updaterade aldrig igår. Men då får jag väll ta och göra det nu. Igår steg jag upp klockan 07.30 ungefär, sen följde jag med pappa och bror min till farmor och farfar, för dem skulle lasta skotaren på trailervagnet och köra iväg den till lakafors. Christoffer har fått nått jobb där. Jag hämtade traktorn och vagnet så att dem kunde lasta, sen när det var lastat åkte Christoffer iväg med hela ekipaget och började jobba. Jag och pappa stannade kvar en stund, Jag roade mig en stund med att köra runt med scrosskarten som christoffer har byggt, jag gasade runt på lite ängar, haha. Det var skitkul! . Sen åkte vi ner till Chrisstoffer för att kolla hur det gick, då var det någonting som hade gått sönder på skotaren så då bar det direkt iväg till traktorcity, och sen hem och äta lunch. Sen for vi tillbaka och dem fixade till felet. Jag fotade lite och sen åkte jag och pappa hem och christoffer fortsatte klippa.

På kvällen åkte jag till Malin och Austri, och fotade dem lite. Blev ganska nöjd med några kort! :) När jag kom hem därifrån så åkte jag iväg till min polle och fixade stallet och nattade. :)

Här kommer några smakprov på bilderna.








Idag har jag inte hunnit med att göra så mycket, tog moppen en sväng till pappa och såg hur det gick för honom, han hjälpte till och klippte med skotaren  idag, sen provade jag klippa av ett par träd. Hihi, nu funderar jag på att åka till stallet,och rida pojken min. :)
ses sen! :)

...

Okej, nu är det så att jag råkat radera nästan alla bilder från dem 3 första månaderna jag hade bloggen. Fråga inte varför? Det är någonting bara jag kan klanta till.. Så om det står lite konstiga texter är det för att det fattas bilder. FAN.

Vattenattack.

Eftermiddagen har bestått av stallet och lite övningskörning. Får ut en sväng med ponnyn efter odlingsvägen, vi träffade på både de ena och de andra fåglar, synd att man inte kan ta med sig kameran på hästryggen, man kommer mycket närmare djuren när man sitter på hästen, fast jag tror inte det skulle vara någon bra ide att ta med nikon kameran, haha;) Ponnyn var iallafall pigg och glad, han travade och töltade på! :) Sen red jag förbi en sväng hem till gården också och fick med mig ett packet knäckebröd till lillprinsen. Satte ut honom i hagen direkt jag kom tillbaka, klockan var halv 8, men jag tyckte han kunde få vara ute lite längre i det fina vädret :>

Så när jag kom hem försökte jag få med någon av mina föräldrar ut och övningsköra, efter lite tjatande så fick jag med mig mamma :) Jag körde lite här och var, var till lakafors en sväng, och mot älgslakteriet, och lite genom byn bara. När jag kom hem och skulle backa in bilen på våran infart så stod min bror och tvättade bilen sin, vad tror ni han gör då? Börjar spruta vatten på bilrutorna, haha! ;D Men trots spöregnet så hamnade bilen på rätt plats. :) Sen står både christoffer och pappa och flinar åt mig, haha, vi är konstiga i våran familj! :)

Imorgon blir det en slapp dag, har ju företags praktik måndag tisdag så jag är i princip ledig, ska ju göra praktiken på christoffers skogsföretag, :)

Nu ska jag gå och se om min nygräddade baguette har kallnat! :)
Puss & Kram <3

Svanar.

Några svanar i öjebyn. :)

Djurens dag på grans.

Idag har det ju då varit den berömda Djurens dag på Grans. När jag var liten så var nästan alltid jag och min familj där, jag tyckte det var så kul att träffa alla djuren. Och nu var jag där för att hjälpa till och tjäna pengar till klassen istället, tänkt så stor man har blivit! :) Jag och några till hade hand om barnridningen, Bambi och Afrodite fick vara barnponnnysar. Det var tänkt att dem skulle gå mellan 11.00-12.00 och från 13.00 till 14.00 men det var så himla mycket kö, så vi kunde ju bara inte sluta. Så hästarna fick gå 3 timmar i stäck, herregud va less dem måste ha blivit, bambi fick jag nästan släpa fram och vissa gånger stannade hon och vägrade gå. Inte är det lätt att vara barnridningshäst, när klockan var närmare 14.00 så var det fortfarande massor av kö, men se de positivt så måste vi ju ha fått in mycket pengar! :) Tänkte ett tag när vi höll på att plaanera för djurens dag att jag skulle ta med min häst, men tur att jag inte gjorde det ändå. Stackarn skulle väll aldrig ha förlåtit mig. Desutom kan det hända att han måste gå på barnridning i sommar på borggarudden, men då får ju faktiskt jag och Malin dela på pengarna och ta dem själva! Så då får han ta och stå ut! :)

Nu ska jag gå och se om datorn där nere är ledig så jag kan ladda upp några bilder på några svanar jag försökte fota! :)
PUSS OCH KRAM <3


Some birds who are flying in the fog.


Vad tycks om bilden, på en skala 1 till 10? :)

Nu blir det att bänka sig framför Robinsson och äta popcorn och daim, samt pizza som mamma köpte nyss! ^^
Mys <3

Djurens dag imorgon på skolan. Mellan klockan 10 till 14. Kom dit vet jag? :D

Gårdagens ridning och lite till

Hann inte berätta om gårdagens ridning igår, så jag gör det idag istället. Testade ju attt rida med dem nya viktbootsen, anledningen till att jag köpte sånna är att bleiki ska lära sig lyfta lite mer på sina ben, för att han ska snubbla mindre. Jag ska bara han dem ibland, och när man då tar av dem så har han förhoppningsvis lärt sig att han måste lyfta på benen. Han snubblade mycket i början av passet, och de hade jag räknat med eftersom han inte är van, men sen verkade det som han skärpte till sig ordentligt. Det kändes faktiskt som han fick lite större steg, när han väll blev pigg och framåt och ville ta i.
Han töltade klockrent även igår, alla gångarterna kändes faktiskt riktigt bra, och han har sluta med sina protester. Ojj, vad min ponny är fin nu!! Om 2 veckor bör det iväg på kurs till ragvaltsträsk, det ska bli spännade. :)

Hade tänkt vara med på dressyrträningstävlingen på 4h, bara för skojs skull. Den är nästa helg, fast då hade jag inte riktigt tänkt på hur planen var, halva planen går ju inte att rida på eftersom den är så hålig, och andra halvan är väll inte heller sådär jättesäker. Så, jag tror jag skippar det. Kändes inge kul att chansa. Jag väntar hellre till sommaren när planen blivit bra igen. :)
 
 


Idag var det verkligen grått och trist väder, inge kul alls, vad ska man hitta på då? Kändes inge kul att fara ut och rida i det här vädret, kanske kan fara till Grans ridhus i eftermiddag, fast det beror ju på om jag har någon skjuts, det var ju inte så säkert. Annars kan han få vila också, fast om jag inte har någonting annat att göra så kanske jag far ut och rider ändå, kanske ska arbeta med honom lite från marken? :) Får väll se hur det blir..

Ha det bra,
puss och kramis <3

Helg

Nu var det änligen helg, tack och lov för det! Lite smått onödigt att komma till skolan idag, för det var typ inget som behövde fixas inför söndagen, vi ska ju ha hand om ponnyridningen, och fia skulle hjälpa oss med det på söndag.. Så det blev mest bara att sitta av tiden. Men nu har jag ju varit där så! :)

Har praktik i 2 dagar måndag,tisdag för att vi ska ställa några frågor och skriva en rapport till företagande kursen, och då ska jag bara vara hemma, efter som min bror har ett litet företag, där han kör skotare och så. Hihi, så jag får vara hemma!:D

Mitt hööks paket kom redan igår, så det blir nog att testa dem nya viktbootsen idag :)
Nu ska jag iaf gå och käka lite lunch.
puss och kram <3

Dålig uppdatering

Jaa, jag vet. Nu har det gått nästan 3 dagar utan att jag har uppdaterat, men jag har liksom haft fullt upp, med skolan, stallet och allt annat, man blir liksom mer aktiv när det blir vår, och då känner man att tiden inte alltid räcker till för att blogga.

Jag berättade aldirig om ridningen i måndags, jag red rövelrundan får en gångs skull,(Det händer inte ofta) och bleiki var super pigg och riktigt fin och rolig att rida, han lyssnade på  mig, och töltade nästan som en klocka, jaaa så duktig var han, han bara matade på!! När vi får över älven så stannade vi och tittade på isfläck som kom med strömmen, bleiki tyckte det var väldigt äckligt när dem slog i varandra, då blev han lite skraj! ;)

Till tisdagen då, skola hela dagen. Har inget speciellt att berätta dära, sen var jag med malin på kvällen, vi tog mopparna till ica och köpte godis, sen gjorde vi inte så mycket, satt vi datorn och käkade på vårat godis och lite sånt.. :)

Onsdagen, var jag hemma från skolan. Men på kvällen var jag till Grans ridhus med bleiki, kände mig piggare då! Där inne var det full aktivitet, dem hade byggt fram en bana över hela ridhuset och det var fullt med stora hästar, jag blev väldigt förvånad, trodde dem hade bokat ridhuset, fast det stod på hemsidan att det var ledigt, så efter ett tag gick jag och frågade och då var det ju inte bokat, så hon sa att det bara var att komma in. Så då gick jag in med bleiki och började rida lite, stackars bleiki är ju inte van att det springer så stora hästar omkring honom, han ville iaf följa efter dem och visa sin hoppkapacitet, men jag tyckte vi var lite för överlägsna för dom så jag stoppade honom, haha xD Alla hästarna verkade undra vad bleiki var för någon konstig liten varelse, jag red omkring lite så gått det gick, men det var ju lite svårt, för man var ju lite ivägen. Men efter en stund så var dem klara och då fick vi ridhuset alldeles för oss själva. Jag hoppade lite själv med honom när alla hade gått iväg, eller först travade jag över lite cavalettibommar och sedan ställde jag upp ett hinder, på hela 40 cm! xD, och så skuttade vi över det några gånger, riktigt graciöst om jag får säga det själv, klart bättre än alla dem andra skrutthästarna. Haha, näe nu skojjar jag ju, men det fattar ni nog. Men bleiki är den finaste <3

Torsdag, en låång skoldag idag, gympan var det enda som var lite kul, vi hade nå räddningsgrejjs, där vi skulle lära oss hur man gör vi en olycka när det uppkommer olika situationer och skador, ponnyn min fick vila idag, jag for bara och gjorde stallet och pysslade om honom, sen när jag kom hem därifrån for jag och pappa ut och övnigskörde, körde gamla rix 13 för att jag skulle se hur jag ska fara om jag tar moppen till Grans, funderade på att göra det imorgon, men tror det skulle regna på morgonen, så då blir det nog inte, lite trevligare att sitta inne i en buss då :)

Men nu får det räcka så, ska gå och fixa mig nå att äta och sen blir det att glo på tv, tills man går i säng. Blir en skön dag imorgon, vi ska bara fixa inför djurens dag på söndag, så det blir inga vanliga lektioner, vi ska typ baka och fixa nå skyltar till barnridningen.
Ajja, puss och kram <33


Första skoldagen.

Jaha, då hade man gått första skoldagen efter att ha varit borta därifrån nästan en månad! :) Det började lite tungt med svenska hela förmiddagen där vi fick sitta och anteckna en massa. Sen efter lunchen hade vi projekt och företagande, och det är väll inte den roligaste lektionen precis,  Jag och Emma var ute med shettisarna på lunchen och glömde bort tiden, så vi kom 5 min sent, och då säger tanten att vi måste passa tiden om vi ska röka? Tog hon förgivet att alla som kommer försent röker eller? Nästan så man tror det. Jag sa faktiskt att vi inte rökte. Sen när vi hade bensträckare så sa hon till alla, och ni hinner inte gå ut och röka. Menade hon det till oss eller? Haha, lite komiskt. ;P

Vi fick iallafall sluta 13.05 idag, och det kändes otroligt skönt. Nu ska jag se vad jag ska hitta på, blev så glassugen, kanske far och köper glass? :)



Visst är han söt min lilla kisse ? :)

En söndag.

Vädret idag har varit underbart, Jag och Mamma for en sväng ut till mormor och gick ner till sjön, och ut på holmen och la oss och solade där någon timme, jag hann faktiskt slumra till en stund när jag låg där! haha, typiskt mig... Men nu börjar man åtminstonde bli lite brun!

Sen i eftermiddag har jag övningskört lite, stannade på vägen och fotade lite dit och dat.. Försöker få några fina kort på nå vårfåglar, men hinner alldrig komma dem så nära så jag får något bra kort. ;s Stanade och skulle fota några kalvar också som busade omkring å gulligt i hagen sin, men när jag kom så blev dem förstås skygga och sprang och gömde sig bakom sin mamma, direkt jag gick så började dem busa runt igen, det är inte alltid lätt att vara fotograf ;P

Ponnyn fick vila idag, han gick ganska ordentligt igår så han förtjänade en slappar idag i solen :> Hihi.
Nu ska jag se om duschen blir ledig nångång, först lite bilder.







..och just det imorgon är det ju skola, det hade jag nästan glömt bort. Har ju varit borta därifrån i 3 och en halv vecka nu, shit va konstigt det kommer kännas att komma tillbaka, lite småtrist känds det.. Men det är ju faktiskt inte länge till sommaren nu, jag måste gå in på hemsidan och kolla hur våra scheman ser ut... För väll hoppas på att dem är bra ! (Y)

Bilder



Skorna jag köpte igår. Snygga va? :)



Klänningen! :) Vill verkligen ha den!!

Stan & Busridning

Halloj! Idag har jag gått på stan en sväng med Malin, inhandlade ett par fina reebook skor, vita! :) Så nu är jag 800 kr fattigare, inte bra! Men skor behövde jag! Provade en söt kläning på vila, som jag fundarede på att köpa, men det blev inte så, egentligen vet jag inte när jag skulle använda den, men det var en orhört fin sommarkläning! Jag har bild på den, och skorna. Men dem lägger jag in sen, för jag orkar inte gå upp och hämta sladden till mobilen nu så att jag laddar in dem sen.

Eftermiddagen har spenderats i stallet, red rundan idag, och busred i full galopp genom vattenpölar, haha, ponnyn verkade tyckte det var jättekul, han blev väldigt laddad! :) Han har börjat tölta så bra nu också, töltar både på bortåtvägen och hemvägen utan problem, det gäller bara att få honom att tölta ordentligt på planen också, det är lite svårare. Vi blev gode blöta båda två efter ridturen, eller mest bleiki då, var tvungen att duscha av all sand på benen och undermagen.

Sitter förövrigt och kikar igenom lite i hööks nu, vi funderar på om vi ska köpa ett exemtäcke åt bleiki eftersom han hela tiden kliar så mycket i man och svans på sommrarna, han får sånna hemskta bett också, förra året var det extremt, men det kanske var ett extremt knot och myggår? Tror iallafall att han skulle må bra av att ha ett täcke på sig även om han inte har svår exem.. Sen ska jag nog beställa viktboots också, och en reprimma. :) Sitter och funderar på om det är något mer jag behöver inför sommaren...
Ajja, nu ska jag kika ett tag till sen blir det TVn
Puss och kram! <3

1 maj.

Det har ju verkligen varit helt underbart väder idag! :) 18 grader i skuggan när det var som varmast! Mitt på dagen åkte jag och Mamma en sväng till Mormor, jag tog moppen och Mamma cyklade, jag körde i bara kofta, gud så härligt det var! Gick iaf ner till sjön hos mormor, och ut på ön, där fotade jag lite bilder! :) Ovanligt!? :P

Sen for vi hem och åt middag, tortillas! :) och sen åkte jag till stallet, Jag bad mamma följa med och fota lite bilder, så jag tog en barbacka tur, och red lite i skogen.. Det blev många fina bilder. :)

Jag fick världens stöt från elstängslet i hagen idag, jag trodde inte att strömmen funkade,men tydligen och så råkade bettet på tränset ta i eltråden, huvva, det var inte skönt! ;s Men jag överlevde! :)

Ajja, nu kommer några bilder! :)












Vårbilder.

Har varit ute och fotat lite vårbilder ikväll, det passar ju extra bra på en valborgsmässoafton när man ska välkommna våren!
Kommentera gärna bilderna, och skriv vilken ni tycker är finast! :)












Hoppas ni haft en härlig valborg, Nu är det 1 maj! Inte länge kvar till sommaren nu, ojj vad jag längtar, Någon mer som gör det? :)

RSS 2.0