Ut i skogen..

Har plockat lingon i skogen idag, eller jag åt mest blåbär och fotade en massa saker, och satt och åt tårta på en sten. Tänkte iallafall bjuda på några bilder.














Tårta och glass!

Godmorgon, har precis ätit frukost, bestående av macka i mackgrill, tårta och glass! Smarrigt va? ;p Haha. Idag har jag ingen aning om vad man ska hitta på..

Igår kväll åt vi kräftor, har längtat ganska länge efter det, det är så himla gott !;D

Har inget mer vettigt att komma med.
Ha en bra dag! Puss <3

Mörka höstkvällar.

Fotade lite ute på gården i mörkret igår.. Jag kan inte fota så bra i mörker då jag inte kan inställningar och det, så jag testade lite bara, och vissa bilder blev ju ganska bra! (:













Sakerna jag köpte..


Jeansleggings Gina tricot 199 kr.


Kofta Cubus 199 kr.


Diadem Glitter 39 kr


Mössa 69 kr (kommer ej ihåg namn på butik) Gallerian iallafall!

Helg

Freedag ! Första skolveckan har gått, och det har varit en rolig vecka, roligare än vanlig skola! Så det kommer nog bli jobbigt nästa vecka när de vanliga börjar, d.v.s alla lektioner och så vidare.

Idag har vi haft Jour i smådjurshuset, eller egentligen en introduktion till jouren eftersom vi ska börja med det på riktigt om några veckor. Så vi fick se hur det går till och så vidare, veckan man har jour måste man vara där 06.45, sen håller man på till 07.30. och så får man äta frukost på skolan.(Tidigt jag måste stiga upp!!) på fredagarna gör man jouren från 12.30 till 16.00 ! Men det var riktigt kul, så det kommer nog gå bra ! (: Vid 10 tiden fick vi tårta, och sen slutade vi!

Ska fara till stallet nu och så hur det är med min lilla prins.
TJING <3

Kalv förlossning.

Det har varit så mycket idag så jag har inte haft tid att berätta vi vi gjort i skolan, inte för at det är så intressant kanske, men ändå. Har ju fortfarande APU i parken, idag så borstade vi iallafall ut Ketos alla tovor, eftersom vi inte hann med det igår. Sen på lunch rasten fick Jenny reda på av lisa att en ko höll på att kalva, Så då gick vi dit, och vi hann så hela förlossningen, Lisa fick lov och hjälpa till med att dra ut kalven, gode häftigt ändå! Söt var den iallafall. Sen matade vi ormar och sen var jag tvungen att sticka iväg halv 2 eftersom veterinären skulle komma kring 2, dock så kom han halv 7, haha! Fast det kunde ju inte vi veta då. Han fick lite mer att göra än han hade trott, Huvusaken att han komm iallafall! Nu är det bara vänta tills på måndag med vidare besked.. Hoppas på det bästa.

Men nu ska jag hitta mig nått att äta och sen är det väll bara lägga sig i sängen, ska upp kring 6 imorgon. Första dagen utan sovmorgon, hur ska det gå? Tur att det är fredag och att vi slutar tidigt ! :)

Jaja, godnatt.

Andra skoldagen.

Halloj ! Då var andra skoldagen avklarad, jag körde moppe till skolan idag, haha ! Efter gammla E4an, det vill säga en skogsväg, förbi soptippen och det.. Tog ändå bara ca 30 min ! Kom precis i tid imorse och det var gode härligt efter vägen faktiskt!

Iallafall så idag har vi borstat Juno, Skulle borsta Keto också men det hann vi inte, dem hade så jäkla mycket tovar! och dem var inte lätta att hålla fast, ingen vill typ hantera dem så dem är ganska skygga av sig, sen klippte vi klövar på Polly (ett får) Juno och Keto är getter om det är någon som inte visste det. Sen efter lunch så hjälpte vi till lite med dammen, men sen sa fia att vi hade hjälpt till så mycket där igår så då fick vi gå ut med ponnysarna istället! Bambi och Afrodite! Sen städade vi i höförådet och lite andra småplock, sen när vi var klara så fick vi gå och hjälpa den andra gruppen som höll på att bada marsvin och kaniner! Dem fick flytta in idag. Men andra ord har det varit en lugn dag.. (:

Första skoldagen avklarad.

Jaha, då var första skoldagen avklarad. Fast det kändes inte riktigt som skola. ;p Vi började ju som sagt klockan 10, samlades i smådjurshuset, delade upp oss i grupper och fick olika uppgifter att göra. Våran grupp (Jenny, Madde och Johanna, jag) Fick börja med att stå och kasta sten ur dammen. Det gjorde vi ändå fram till Lunch, sen efter lunch så senerade vi marsvinsburar, och sen fick vi gå ut med småponnysarna! Och när vi hade gått hela rundan så höll vi inte på att få upp grinden, så vi trodde vi skulle vara tvungna att gå tillbaka hela långa vägen igen, Men jag lyckades dra upp den tillslut! ;p Sen kom Lisa och hjälpte oss stänga, haha! Sen fick vi iallafall plocka ännu mera sten och gräva upp slam ur dammen, .. Haha.Låter det kul? ;p Men det var bättre än vanlig skoldag iallafall, och såhär har vi hela veckan! (y)

Föressten vi fick våra snygga skjortor idag, haha! Med grans tryck, namn och allt ! Så nu kan man känna sig som en riktig Granare! ;p

Nu tror jag maten är klar.
Puss hejs <3


Skola snart.

Godmorgon sitter och äter frukost nu, ska åka in till Grans om en stund. Får skjuts av pappa så jag behöver inte passa någon buss. Vet inte när vi kommer få sluta idag, men jag skulle iallafall få skjuts hem också! (Y)

hur som helst, veterinären kommer på torsdag efter 2, så då måste jag sticka iväg från skolan, om jag inte har så tur att vi slutar tidigt! :) Ajja, vi hörs när jag kommer hem! Vi kommer ha världens slappaste vecka tror jag! Haha!
TJING <3

Mys

Har legat i hammocken och myst med en filt och kexchoklad, men det blev lite kallt tillslut så då gick jag in och tog en dusch. Men det var riktigt mysigt måste jag säga!

Annars ikväll så har jag varit med Malin, vi cyklade till ICA där hon köpte godis, sen vidare till statoil där jag tänkte köpa ben & Jerrys (konstig som jag är så har jag aldrig smakat det), men eftersom alla pratar om de så tänkte jag prova, dock hade jag för lite pengar med mig, då jag trodde att den inte var så dyr, jäkligt dyr glass måste jag säga haha! Det fick bli en kexchoklad istället, sen for vi vidare till en lekpark vid mig och gungade på den stora gungan! (:

Men nu återstår det väll bara sängen antar jag, iallfall om ett litet tag. Ska se tv i sängen tror jag..Sen äre skola imorgon !
GODNATT <3


Sista sommarlovsdagen.

Sista sommarlovs dagen idag, känns lite små deppigt... Det gör det alltid. Men kan ju trösta mig med att jag går i en bra skola, men många trevliga klasskompisar! Desutom ska vi ha APU på skolan första veckan, och det betyder att vi ska vara ute med djuren i parken (tror jag) Har iallafall fått reda på att vi börjar 10 imorgon, och ska samlas utanför smådjurshuset!

Vi tänkte få tag i en veterinär idag, men då såg vi att dem hade telefontid 8-9. och då hade klockan hunnit bli mer.. Så pappa har lovat att ringa imorgon på morgonen, så får vi se när dem kan komma. Jag och Mamma har varit ute och gått en sväng i skogen, eller hon gick och jag satt barbacka på bleiki så det blev en liten lugn skrittrunda. (:

Nu ska jag gå och njuta av sista sommarlovsdagen! Hojja, vad hemskt det känns... :(
Ajja, tjing

Godnatt !

Godkväll, vad gör alla där ute? Mamma och pappa kom hem idag från sin lilla semestertripp, så nu behöver jag inte vara hemmafru nå mer, haha. Näe, men det var ganska lungt och skönt hemma med bara jag och min bror, fast visst är det skönt ändå när dem kommer hem! Fast nu får jag ju inte ha tvn för mig själv. Dem ska alltid bestämma kanal -.- Haha!

Skolan börjar på tisdag, och våran klass har inget schema? :O Konstigt..Alla andra har men inte våran klass. Dem verkar ha glömt bort oss? Vore ju som bra om man fick veta när man ska komma. Men det löser sig säkert, alla i klassen verkar lika förvirrade...

Nu blir det väll snart sängen antar jag.
Puss godnatt ! <3

Grattis <3

Idag fyller Malin år, 16 år!! HIPP HIPP HURRA! :D
GRAAAAATTIS <333333 
Du betyder <33333

Hon är förövrigt och Tävlar med Austri i helgen, och rider final idag! :)
Jag håller tummarna för att det går bra! :)



Klicka HÄR för att komma till hennes blogg!

Vars är du?

Vars är nu lill kissen? Har han inte lärt sig att det är farligt att vara ute på nätterna? Haha. Näe, men jag hoppas att han inte råkar illa ut igen ..  Den andra katten behöver man inte vara orolig för, han hamnar aldrig i bråk, för han är så mesig! (:

Snart blir det väll godnatt för min del antar jag! Börjar känna mig lite små trött.
Lägger mig nog snart i sängen och ser TV. Så vi säger väll GODNATT nu.
Drömsött!



Gooodis

Vad gör alla ikväll? Själv har jag nyss varit och tagit in min lillprins för natten. Före det så var jag förbi statoil och köpte lite gott ! Så ikväll ska det mumsas ! (: Ska kolla om det går något bra på tv..




Mio

Mio är mycket bättre idag, svullnaden har gått ner, så han haltar ingenting. Det är fortfarande kvar lite blod i ögat, men han verkar kunna se som vanligt ändå. Så jag tror inte det är någon större fara med honom nu, han har då fått gå ut. Men han håller sig mest kring gården, ligger i hammocken och sover ;p



Haha

Kolla vilken gammal bild jag hittade, Från sommaren 2007. (:
Gud så liten man var !  haha.  På den tiden hade jag lockigt hår dessutom! :)




Jag och Malin tog upp hästarna till Holmträsk över dan.. Minns det som en rolig dag.




Värre än jag trodde.

Det är värre med katten än det såg ut igår, ena frambenet har svullnat upp, så han vill inte stödja på det riktigt, han haltar när han går. Och hela ögat är fullt med blod, alltså inte kring ögat. Utan i ögat, jag tror inte han kan se någonting på det ögat. Jag vill ju som inte släppa ut honom idag, han ligger mest och sover så. Men det är ju svårt att hålla en katt inne, som är van att gå ut..
Jag tycker riktigt synd om honom ... :/


Kattslagsmål

Mio kom just in, alldeles blodig runt ögat. Han har altså varit i slagsmål..IGEN. Han kommer ofta hem sårig, han har ett sår på näsan också som han fått för inte så länge sen, våran andra katt kommer alldrig hem skadad, men han är lite mesig av sig, så det kanske är därför han inte hamnar i bråk, och det är ju bra! Måste försöka förklara för lillkisse att man inte ska kaxa upp sig för stora katter, men jag tror inte han kommer lyssna så bra.:>  Nu ligger han iallafall och sover, helt utslagen! Stackarn.. Tur att han har ett varmt och skönt hem att komma till ! Hoppas bara han inte råkar ut för några allvarliga skador.

Hur som helst så har jag iallafall varit i stallet ikväll, for bara dit och fixade för kvällen och släppte in honom. Nu ska jag iallafall gå och fortsätta se American pie: The wedding. Sen blir det sängen, Sov gott! :)

Shoppa

Har suttit och kikat runt lite på internet, efter kläder! Här är lite av det jag skulle vilja sätta i min garderob. Dock har jag inte råd med allt detta, haha!

Kläderna är från HM och Gina Tricot! :)




Middag.

Hej igen, precis lagat middag till oss, ätit också för den delen ;) Idag blev det Lövbiff, och pommes frites. Ganska gott faktiskt.
Sen sist jag skrev har det inte hänt mycket, har pratat på msn, sett på tv och "lekt" med lina lite. Haha. Vädret är ju pissdåligt nu, det regnar. Eller faktiskt inte just nu. Ska i varje fall till stallet om ett tag. (: Tycker otroligt nog att dagen har gått snabbt idag, även om jag inte gjort så mycket. (:


Gammal bild från i juni, Malin som fotat. (:


Hemmafru?

Hej hallå! Hittills har det inte hänt mycket alls. Haft ganska tråkigt helt enkelt, tänker på dem stackarna som börjat skola idag, hihi. Fast snart börjar ju jag också så, bara 5 dagar till..
 
Det jag har gjort hittils idag är.

*Plockat ur diskmaskinen.
*Städat köket
* städat mitt rum lite grann
*Skurat ur linas vattenskål
* Suttit vid datorn
*sett TV.

Och sen ska jag gå och vattna mammas blommor, gjorde inte det igår. För jag tyckte inte dem såg ut att behöva så mycket vatten ;p

Tycker mina inlägg är väldigt intressanta just nu.. Eller också inte! ;p

Update.

Hej igen, sen jag skrev sist så har jag hunnit göra en del, städade lite i köket. Sen åt jag lunch. For till bleiki och fixade där. Sen ringde Malin, och så for jag till henne och cyklade med henne när hon red ut Gandur. Sen åkte jag hem, då stod christoffer och lagade mat åt oss, korv och makaroner! :) så då åt vi.. och nu sitter jag hära. Ska gå och se om Mammas blommor behöver vattnas sen.. Sen funderar jag på om jag ska ta en liten promenad/skrittur med prinsen. (:

Så får det bli ! (:

Bjuder på två bilder på Malin & Gandur.




Och så min lilla prins ! (:




Rolig vinkel, haha! :)

Kisse <3

Godmorgon, har egentligen ingenting att skriva om men strunt samma. Men "stora" katt har sovit brevid mig i sängen hela natten, så mysigt. (: Han steg inte upp förens jag steg upp. Nu hör jag att han vill ut, så det är väll bäst att gå och släppa ut honom. Har precis ätit frukost, eller det var väll en halvtimme sen kanske, tycker synd om dem som ska börja skola redan imorgon. Jag börjar inte förens Tisdag 25e. och då har vi APU på skolan hela veckan, så det blir skönt! :)

Näe, nu vill min kisse verkligen ut.
Onödigt inlägg? ;p


Middag och stallet.





Detta åt jag till Middag idag, Snabbt och enkelt !

Hur som helst så har jag varit i stallet på eftermidddagen, skrittade ut med honom barbacka. Men naturligtvis började det spöregna när vi var ute, och jag hade hade inte riktigt som bra kläder för regn.. Så jag blev ju som lite blöt. Dock så slutade det regna precis när vi kom tillbaka, just typiskt! ;p

Måste bara få visa en bild på mina två katter som mådde som prinsar i sängen. ;)
Så söta så! (:

Nu ska jag nog strax gå och ta mig en Dusch, sen ska jag väll sitta här, och se på TV.
Puss och kram <3

tRåKigT.

Hej, Vet ni hur tråkigt jag har nu? Är ensam hemma, mamma och pappa har åkt bort med husvagn några dagar, som tur är är min bror hemma. Fast han jobbar till ikväll. Men då behöver jag ju iallafall inte vara helt själv! :)

Pratade nyss ganska länge med Malin i telefon, medans började det spöregna och åska. Men det har så gott som gått över nu. Funderar på om jag ska fara en liten stund till stallet och se om han är nå blöt, och mocka och fixa allt där.Kanske tar en promenad med honom sen, eller en liten skrittrunda barbacka. (: Vi får se...

TJING så länge ! (:

Oväder på väg.

Hittade ett par bilder från tidigare när vi var och fiskade. Tycker himlen var rätt vacker! (: Dock började det regna på oss senare, och då var det inte lika fint längre ;p






Mio

Också kallad Nisse miffos! Eller Miffo. Dock mest av min pappa. ;) Denna katt är verkligen speciell! <3



Trött nisse! ;)




Bio

Godkväll! Jag och Min mamma har varit på bio ikväll och sett Sommaren med Göran! Riktigt rolig film faktiskt, man fick sig många skratt! ;D

Det roligaste var ju nästan när han skulle rida, haha! ;)


Här kommer en liten sammanfattning om filmen, (taget från internet)

Sommaren har knappt börjat när Göran blir dumpad av sin flickvän. Han ligger rejält efter på jobbet och inkassobreven faller som höstlöv i tamburen. Alla ska dessutom till Doddes midsommarfest på hans lyxiga sommarställe i skärgården. Alla utom Göran. Görans kompis Alex är förstås bjuden men han måste vakta sin flickväns nakenhund Tingeling under midsommarhelgen. Efter litet övertalning seglar i alla fall Göran, Alex och Tingelingut i skärgården mot Doddes sommarställe. En våt svensk midsommarhistoria tar sin början med jakten på den stora kärleken som lurar någonstans i vassen.


Bloglovin

Följ min blogg med bloglovin

Sally







Det här är min mormors systers hund, Sally. (:
Hon är så snäll och otroligt söt!

Bakat kladdkaka!

Rubriken säger väll sitt! Nu ska jag läska er.. ;p




Stackars hästar..

Ibland kan man undra vad folk tänker med? Hittade just den här filmerna. Stackars lilla hästar! Dett vill jag kalla djurplågeri!!

Tvingas bära en så tung ryttare, det är ju antagligen därför den bockar som den gör. och den slits i munnen så det göra ont att se, och ser ni har han kastar sig i sadeln med en duns efter att han fallit av, man ser rent hur ryggen viker sig hos hästen. Vet inte folk bättre, detta verkar dock inte vara i sverige.. Men det är säkert ofta  småponnysar far illa på grund av sånt här .. ;/ Gör ont att se!




Och det här?

Springer bakom hästen och piskar den till att springa, medans den som sitter på sliter den i munnen.
IDIOTER!!.




Lite fiske bilder...


"Lite" abborrar..

Brax..

Christoffer fick en liten gädda på kroken! :)



Världen sötaste hund?




















Fiskat igen.

Heej, ikväll har vi varit ut och fiskat, Jag, min bror och pappa! Fiskade även igår, och då la vi ut mjärden och ett nät, tog upp dem idag, och det fulkomligt kryllade av fisk! Satt en megastor brax i nätet, och massor av små braxar och abborrar. I ett mjärde kryllade det av abborar, hur mycket som helst! Riktigt skojsigt! ;) Sen drog vi även drag efter båten, och även då fick vi mycket fisk! Fick världens minsta gädda på kroken, haha! Den var nästan söt! Den var bara så lång som min hand ungefär. Det är vekligen kul att fiska där! Man får alltid fisk, och har man riktigt tur kan man få upp nått stort, så man sitter med spännig hela tiden. Lurar säkert monstergäddor där i nere, vem vet. ;)

Hur som helst så har jag iallafall hunnit vara med Malin i en stund  i eftermiddag också, vi spelade kubb och fotade Lina lite. Trevligt,trevligt! (:  Lägger in några bilder imorgon!

Sen har jag varit ute på en liten barbacka tur i skogen med min lilla bleiki. Alltid lika mysigt :)

Näe nu ska jag gå och se TV i sängen och sen sova! :D
Godnatt!

En liten film från båten, kanske inte så kul att titta på men men.. Då behöver ni faktiskt inte titta heller! ;)


Världens coolaste häst?

Haha så häftigt! ;D


Sjöblöt häst!

Gud va mycket åska det har gått nu i några dagar. Men det är ju mysigt, iallafall när man kan sitta hemma på altanen och mysa.

Iallafall så  har jag och pappa varit ut och fiskat en liten sväng lite tidigare idag, fick dock inte lika stora abborrar denna gång, bara två stora, och massor små, plus en minigädda (: Konstigt att vi inte fick fler stora, för vi var på exakt samma ställe, och vi såg dem på ekolodet.. Men tydligen ville dem inte nappa idag! (; Vi kom hem precis när det kom världens störtskur, så det var ganska perfekt taimning! 

Började gå åska och regna ytterligare efter maten, så då for jag och tog in min sjöblöta häst och fixad klart stallet. Tog på bleiki ett fleecetäcke. Gav jag han lite kvällsmat, var nyss och gav han resten, och tog av täcket. Tänkte att det skulle bli så tidigt annars! (:

Men nu ska jag hämta lite blåbärskaka och mumsa på! :D
Tjingeling!

Baggen forts..










Baggen bilder












Kräfta

Glömde skriva ut jag ser ut som en kräfta i ansiktet, haha. Eller värst var det väll igår. Var helt knallröd. Kändes som ett ansiktet skulle koka sönder. ;p Och så har jag bränt mig på låren. Haha. Men sånt hör sommaren till !

Underbar sommardag.

Heej! ;D Hann aldrig skriva något igår sen vi kom hem, vi var hemma kring 7 tiden och då packade jag upp lite, och sen så åkte jag till stallet och var klar där kring 9. Sen så åt jag lite, och sen så började åskan mullra. Så då stände vi av allt, och sen satt vi ute på altanen och kollade på ovädret. Fick nog åskan rätt över oss, gud vad det blixtrade och small! Och sen blåste ganska så mycket där ett tag, och störtregndae såklart! Våra 2 katter kom in aldellse sjöblöta! ;p var så glad att jag hann få in bleiki och hann hem innan ovädret komm. När jag släppte ut hästarna imorse så såg jag att det hade störtat 2 småträd i hagen, och ett stort över hundhuset på bengts gård. Det kom iallafall ingen tromb iår! Tur det ! ;) När det värsta hade dragit förbi så ides/orkade jag inte starta datorn. Kändes onödigt.. :)

Iallafall så hade vi en supermysig dag igår ute på havet! Vi åkte ut till en ö som kallas för Baggen. Den ligger en bit ut till havs, Det blåste ganska frisk sjöbris igår, så det gick ganska stora vågor, men tur att vi har en rejäl båt! Gummibåt. och nu vet jag att alla tänker, en gummibåt???? ;o  Det är ju ingen vanlig liten gummibåt, man måste åka i den för att fatta hur rejäl och stadig den faktiskt är. Mycket, mycket stadigare än dem flesta småbåtar. Men nog om det.. Så när vi kom fram till ön så gick vi upp på några klippor,  tog fram stormköket och började steka hamburgare, sen åt vi och satt vi där ett tag och tittade på utsikten, solade lite, och sen tog vi en promenad längst ön. Sen solade vi lite till, och sen gick vi ner till badstranden och Mamma badade medans jag fotade, hihi! ;) sen började vi packa ihop, och dra oss hemåt. Gick lite fortare hem, för då hade vi medvind där ett tag, så då fick man fart av vågorna! (: Mohaha, jag trivs ute på havet. (: Hörde av min bror att det var 29 grader i skuggan igår när det var som varmast! Härligt dag säger jag bara. ! ;D

Tog såklart ett antal bilder som jag ska lägga upp när jag får tid.:)

Havet

Nu åker jag ut på havet hela dagen! ;D


Inte på topp.

Seg dag, Oja!  Mitt humör är inte på topp idag känner jag.
Men solen skiner och det är varmt. Så här vill jag inte sitta.



Barbacka på en solig sommaräng.

Hallå! Idag har Malin varit hit en sväng, då for vi till min kära bleiki och bestämde oss för att fota lite, barbacka, i kläning,barfota på en äng! ;) Så vi gick till närmsta äng och jag red på medans Malin fotade. Finns bilder på pix. Men nu tänkte jag bjuda på några här också. Så här kommer det några.



















Malin tar såå fina bilder <333

Nu ska jag lägga mig i hamocken en liten stund innan jag far till stallet och fixar. :)

Gädda

Här har ni två till bilder från igår. Ni får dock inte se mitt ansikte på bilden, hoho ;)
                                                                                                            
                                                                                                             Läskig ;p

Fiskebilder.

Ni får se lite bilder ikväll. Kunde inte hålla mig! ;)

Först abborren jag fick upp. ;)


Minsta gäddan.

Pappa som håller i fiskarna. Jag fotade! ;)


Såhär fint väder hade vi! ;)

Har några till.. Men dem lägger jag in imorgon. :)

Kladdkaka.

Lite fin blev den väll? ;) God var den iallafall. Det är inte mycket kvar av den nu!






Fiskelycka.

Heej! Jag har haft en helt underbart mysig kväll! Jag, min mor och far for ut på havet, och fiskade. Eller jag fiskade ;) Och bara åkte runt, och jag fick hur mycket fisk som helst. STORA abborrar. Dem flesta kring ett halvkilo. 8 st fick jag upp! ;) Sen var det en massa som lossnade. Sen fick jag 3 gäddor också. Haha, En var jätteliten. och dem andra två vägde kring 1-1.5kg. Det var faktiskt riktigt skoj! Tycker om att fiska när man får mycket fisk! ;) Nu vet man vart man ska fara nästa gång man ska fiska ;)

Tog lite bilder som jag kommer lägga ut. Troligtvis gör jag det imorgon. Får jag har nyss kommit hem och ska gå och äta någonting och tvätta av mig. Så vi får se om jag ids ikväll.

Har även ridit en mysig barbacka tur med ponnyn idag, en liten skogsrunda. Jag har helt plötsligt börjat tycka att det är helt underbart att rida ut barbacka. Men det är klart, då är lätta att bara mysa på då. ;) Flög upp en hel flock med stora fåglar mitt framför mulen på oss i skogen. Men min häst är cool. Så han bara stannade upp lite, såg vad det var och fortsatte gå. :)

Förövrigt så har jag hunnit med att baka kladdkaka idag. Den blev riktigt vacker om jag får säga det själv. Kommer komma upp bild på den också!;) Bakade även negerbollar. Eller choklad bollar, vad man nu föredrar att säga.
Men nu ska jag gå och fixa nått att äta. och titta lite på tv.

Härlig kväll.

Jag och Malin for en sväng ikväll och badade  nere vid sjön, hos min mormor! Det var riktigt härligt i vattnet, dock ganska kallt i luften. Så vi började ganska fort frysa.. Så då gick vi in i stugan och värmde oss lite, sen började vi köra hemåt, trots att jag tagit på mig en stor,tjock tröja så höll jag på att frysa ihjäl. Eller det var väl lite att övertriva, men lite kallt var det. Dock var det otroligt fint ikväll, himlen var så vacker! :)  Underbart!  När vi kommit hem så for jag och nattade bleiki lite snabbt, klockan var kring halv 10 så det blev lite sent, han ville väldigt mycket in! (:

Tidigare idag har jag varit hos Malin och fotat hennes häst Gandur, först gick vi en promenad med honom och fotade lite, sen red Malin på plan och en bit längst vägen. Kommer sääkert komma in bilder på hennes blogg! Så kika där ;)

Här hittar du till hennes Blogg. :)

Gamla minnen.

Sitter och tittar på gammla bilder på min ponnihäst. Haha, alla är så himla fula ;>
 bilderna ger iallafall en hel del minnen!!

Sommaren 2006, dagen efter vi hämtat hem honom! :)


Sommaren 2006, bad hos mormor.


Hösten 2006


Hösten/Vintern 2006. Då började vi köra med honom. Haha, dock så gör vi inte det nu.


Vintern 2006.


Vintern 2006, juletider skulle jag gissa ;)


Vintern 2006/2007, snömonster!;D


Vintern 2007

Våren 2007.


Våren 2007.


Sommar 2007, träffade Austri. ;)

Sommaren 2007

Höst 2007


Höst 2007


Höst 2007


Näe, nu orkar jag inte lägga in några fler.. Kommer kanske en fortsättning ;)





<33

Om ni undrar varför jag sällan skriver så mycket om ridningen nu, så är det för att jag bestämt mig för att sluta träna med bleiki, inte rida honom lika mycket, bara mysridning och låta honom springa på i sin egen takt, ha lite skoj helt enkelt! ;) Han är ändå 24 år och orkar inte riktigt med mina krav längre. Min krav ökar ju i takt med att jag lär mig mer, Och det är ju tack vare bleiki!!  men samtidigt blir bleiki äldre för vaje dag. Så jag är bara dum om jag fortsätter träna honom till att bli bättre, jag har funderat länge på hur jag ska göra, för jag vill ju fortsätta träna och utvecklas. Men det går inte med bleiki. Men jag har inte kommit fram till nått beslut ännu. Men jag har iallafall bestämt för ganska länge sen att jag ska rida honom helt utan krav och bara mysa. Sen får vi se! Jag älskar ju trots allt min lilla bleiki <3 och då är det inte så lätt..


Hästen



Gammel hästen min <3

Bad från båt

Hej på er! :) super mysigt väder vi haft idag! ;D Jag har legat ute och stekt mig i solen en stund, mitt på dagen. Sen for jag till stallet och red ut en sväng barbacka..Hem till gården. Där fick Bleiki gå lös en liten stund och beta medans jag satt och solade mig ännu mer, sen red jag tillbaka och satte ut honom i hagen, och sen hem och äta Öring! Som pappa och Chrisstoffer fiskat upp! ;D Gott var det ska ni veta!

Nu ikväll for jag och Mamma och badade hos mormor, pappa kom en stund efter med gummibåten och så for vi ut en liten kortis med den. Sen hoppade jag flera gånger från båten ner i havet och simmade runt, haha! Det var riktigt kul! ;D

Näe, nu ska jag dra iväg till stallet och ta in älsklingshästen.

Väder..



Det här vädret kan jag nog leva med! (y) Hoppas det blir så också!!

Badväder

Hej, hallå! Sitter just nu och smaskar i mig chips som jag var in på statiol och köpte, Jag och Mamma har varit till harrträsket och badat ikväll, ovanligt? Det börjar ju nästan bli en rutin ;p Haha, näe men det är så härligt tt ta sig ett kvällsdopp. Har varit hos mormor och badat tidigare idag, det var jätte skönt i vattnet faktist, riktigt varmt! :)

Sen så har pappa och Christoffer kommit hem idag, dem har varit i Gautosjö och fiskat i lite mer än en vecka, så jag och mamma har fått klara oss aldelles själva! ;) Men nu är vi hela familjen igen! :)

Näe, nu ska jag gå och göra någonting annat, börjar faktiskt bli less på bloggandet.. Skulle kanske ta en pause?

RSS 2.0