Våran första ridlektion på torsdag.

På Torsdag ska jag iväg till Mariebäck och rida lektion för Sylvia Huvva med Tantra. De blir våran första lektion. Jag hoppas att de ska gå bra, eller iallafall att hon ska vara kontrollerbar. Var iväg till en sadelmakare idag som fick sy de som hade gått sönder på sadeln, och pappa ska svetsa tillbaka järngrejen som man fäster stiglädret i så den blir användningsbar igen. Tills hon drar ett nytt rejs runt ridplanen iallfall ;) Han som lagade sadeln hade haft islandshästar förut och han hade en gammal islandsadel som han ville sälja för bara 200 kr. Så vi köpte den, för jag tänkte om den passar så är de ju superbra att vänja in hon innan jag köper en ny och dyr sadel. Jag behöver bara smörja upp den lite! Jag hoppas att hon inte ska tycka de är så mycket obehagligare att ha en vanlig bomsadel på ryggen än en bomlös.


Regn...

Tråkigt väder till 1000 idag, och jag känner mig seg som en... snigel..., min förkylning ligger kvar än så jag antar att de kan bidra lite till min seghet. Har badat tre gånger medans jag varit lite sjuk,så jag antar att jag för skylla mij själv lite för att jag aldrig blir riktigt frisk. Men ibland måste man faktiskt ta lite chanser. Haha. Igår tycker jag dock själv att jag var lite väl tokig, jag och malin bestämde oss för att fara och bada på kvällen och de var ju inte så jätte varmt i luften, dessutom började de regna. Men har jag bestämt mig för att bada så ska jag bada. Och de var jätte varmt och härligt! Inte.... Men badade de gjorde jag. (Inte malin, Fegis) Mohaha ;) Ett blixtsnabbt dopp blev de. Men iallafall ;)

Imorse var jag på Af för att ha möte med min handledare eller vad man nu ska kalla det. De gick iallafall bra, tror jag. Känner dock bara att jag vill ha ett jobb NU! på en gång, och gärna körkortet också!

Tanten min visade sina rätta unghäst sidor igår, vilket betyder en häst i 190 runt ridplanen och en halvt söndersparkad sadel! Dessa underbara hästar! ;)

Provade Malins lilla Ostbit i lördags :)




För jag har tagit STUDEEEENTEN!!

För vi har tagit studenten, för vi har tagit studenten, för vi har tagit studeeenten, Fyfan va vi är bra!!!

Jag har haft fullt upp hela studentveckan, och fredagen kan bara beskrivas med ett ord! UNDERBAR! Hade så sjuk kul, och detta är anledningen till att jag inte har uppdaterat bloggen. Jag antar att de ska vara så studentveckan! ;)

Nu känner jag mig nästan lite deppig för att de är slut eller inte bara nästan jag gör de., men vi måste fortsätta umgås mina underbara kompisar som vet vilka ni är! :D<3

GRANS !!!!<3  Tack för en underbar tid!! (Känns nästan som jag ska börja gråta nu *snyft*)


Väder!

Altså de här vädret verkar ju inte helt fel inför bal och student :D




Min snygga häst !
















Glada kossor!

Som springer ut på grönbete :)










Sjöblöt häst och ryttare

Sitter ute på altan och njuter av solen, äntligen är de sol! Regnet bara öste ner igårkväll och fortsatte imorse. De var åska igårkväll också, de började lite när jag precis skulle ut och rida tantra sen kring 11 åskade de igen, och blixtrade mycket. Jag tycker åska är mysigt, tycker om att sitta ute och titta på blixtrarna och höra mullret.

Jag red Tantra att pass igår, vi var genomblöta båda två när vi kom tillbaka i stallet, de blev bara mörkare och mörkare på himlen under tiden jag red. Så jag väntade mig att de skulle komma världens åsknall. Men de gjorde aldrig de. Började bara regna som sjutton. Tantra var iallafall jätte duktig, förra gången de hade regnat mycket på plan och var vattenpölar överallt så fick hon för sig i sånna kan man ju inte gå, men igår gick de lite bättre. Så de är ju en vane sak precis som allt annat! :)

Nu börjar mitt sista lilla lov innan jag blir ARBETSLÖS. Ordet låter ganska hemskt,haha. Om jag inte skulle ha sån tur att jag får något av sommarjobben jag har sökt, man kan ju alltid hoppas. Även om chansen är ganska liten nu. Jag har i princip bara en dag på skolan kvar eller en halv dag. Med "lektioner" Tiden bara rinner iväg.

RSS 2.0