Uställningen grans.

Här är de inte så mycket aktivitet, men jag kom på att jag hade glömt att skriva om utställningen vi var på den 15april. De var en officiell utställning bara för lapphundar. De gick bra hon fick bra kritik och kom på 2 plats av 3 stycken tikvalpar. Vi behöver nog lite mer erfarenhet för när de är officiella uställningar går allt så snabbt och man hinner nästan inte uppfatta vad som händer. De visades röda kort och blåa kort och hundar skickades ut hit och dit och allt gick på löpande band. Men vi lär oss ju! :) Miras Kullsyskon arpii var med också så de fick träffa varandra, och de gick jättebra för han!:) Även Elina som vi köpte mira av var där med en av sina tikar i juniorklass och även för henne gick de jättebra, hon vann sin klass och fick CK!

Kritiken denna gång lät såhär:
Feminint välformat huvud. Fina ögon, bra öron, Utmärkt benstomme, Tillräcklinga vinklar. Väl ansatt svans, Välutvecklad bröstkorg. Rör sig med bra steg och drive. Lovande Päls!

Vi får se när nästa blir, de är en både i piteå och luleå  i sommar sen är de även en i överkalix som jag tänkte fara till om tid finns!


RSS 2.0