Ko-utsläpp

Sitter på Grans i bibloteket och väntar på att mamma ska komma och hämta mig, sen ska vi en sväng på stan. Ska köpa lite småsaker inför bal och student! Idag har kossorna fått sommarlov, så vi har fått se vårat sista koutsläpp här på Grans. De är så mysigt att se kossorna hoppa och skutta på ängen. Dom är så lyckliga!:) Sen har vi haft lite klasstid och fika, samt lite planering inför studenten, och nu skulle vi egentligen haft svenska men vi fick gå hem. Med andra ord inte så avancerade skoldagar. Blev så glad idag när jag fick veta mitt betyg på projektarbetet. Vi blev lyckliga alla tre. En liten ledtråd så innehåller betyget tre bokstäver, hihi :)

Igår hade vi sista ridlektionen här, vi körde lite cavaletti och Markarbete. (Trav och Galoppbommar) på rakt och böjt spår. Jag red på Titiyo! :) Sen for jag med Lisa och Jenny in till stan och fixade biljetter inför studentkvällen. De känns som att de kommer bli jättekul! Sen hade vi ett litet stallmöte igår så innan de var klart så blev de så sent, så tantra fick nöja sig med att bara komma ut och beta lite gräs, de var hon nog mer än nöjd med. Men idag hade jag tänkt rida ett litet pass på ridplanen. Vi får se hur de går, om hon sköter sig den lilla prinsessan (läs monstret)




Klättring med häst

Helg nu. Skönt! Men nu är de faktiskt inte jobbigt att gå skola, nu när allt är klart och man bara behöver ta det lugnt. Känns som att man bara vill komma på skolan så mycket som möjligt för att ta tillvara på tiden som är kvar. Jag kommer sakna allt! Tre år på Grans har gått så otroligt fort, så de är inte sant, och jag trivdes så bra från första början. Men när man började i ettan så tänkte man att studenten var så oändligt långt borta. Men nu är man snart där!!

Idag har de varit en otroligt skön skoldag, en såndära dag man bara blir upp piggad och glad av, vi hade nämligen bara HÄST på schemat idag. Vilket vi alltid har på fredagar, men vissa dagar är härligare än andra. Vi tog de lugnt på morgonen och pysslade med hästarna vi tre som var där och sen for vi ut till ett Sandtag och klättrade med hästarna, och Galopperade i skogen efter sandstigar. Jag red Lilla Bella den här gången också! :) På måndag har vi också ridning, de blir sista ridningen vi har på Grans. De ska vi ha lite Cavaletti och Markarbete!

Nu ska jag strax fara vidare till Min lilla Buse och fixa och pyssla lite grann. <3


Lilla Bella Mi!


Studenten närmar sig med stormsteg

Altså studenten närmar sig verkligen med stormsteg nu! Jag vet inte om jag riktigt har insett hur lite de är kvar, jag har så blandade känslor jag längtar något ENORMT. Samtidigt som de också känns ganska så sorgligt att lämna Grans. Jag trivs så otroligt bra på den skolan. Jag insåg även idag att jag är klar med alla kurser, alltså så är allt skolarbete över, hur otroligt är inte de !? För några veckor sen så var de så mycket så jag trodde nästan inte jag skulle hinna med allt och få slutbetyg i alla ämnen.  Alla saker jag har gruvat så mycket för att göra, är bort gjorda, Projektredovisiningen, svenska nationella talet m.m, skön känsla!!. Nu vill jag bara veta vad jag får för betyg i vissa kurser som vi inte har fått veta än. Och snart är de studentbal också! iiiiih,va spännande :D

Igår efter lunch så for vi som valt individuella valet häst ut på långtur med häst treorna. Med ryttare och häst & vagn. Jag red på Bella Mi, "Bella" en av mina favoriter på Grans. Vi red (och körde) allihopa till en hästgård i Böle och grillade korv och Marsmallows och fikade, Jag ÄÄÄLSKAR att fara ut och rulla på i galopp länge, de är en sån härlig känsla! Jag lite träningsvärk idag, men de ska man få, annars har man inte ridit ordentligt! :)

Red även mitt eget lilla monster igår på plan. De är så bra att de har kommit upp staket på 4h planen nu, de är helt perfekt när jag ska rida Tantra. Vi skrittade och travade själva runt på planen, och de funkade bra. Man måste bara börja vara lite mer bestämd med henne, annars blir hon för bekväm . Jag är så sugen på att ringa till Sylvia nu och boka lite lektioner så vi kan få lite tips och träningsråd. Men först måste hon komma över sin lastningstjurighet som hon har kommit på helt plötslig. Så att vi får med hon hem igen när vi ska därifrån.







Uppstart !?

Som ni märker så har jag ju inte rört denna blogg sen lång, lång tid tillbaka... Men nu har lilla hemlighetsfulla Malin smygit sig in på min blogg och gjort om headern så att bloggen blev så fin ! :) Så kan jag annat än börja om att blogga nu !? ;) Vi kan väl göra ett försök och se hur de går.

Jag har ju min blogg http://www.traningislandshast.blogspot.com/ de är väll lite låg uppdatering där också kan jag ju säga, de händer desto mer i "verkligheten" Men som sagt nu tänkte jag göra ett litet försök med denna blogg, vi får väll se hur länge de håller i sig!

RSS 2.0