Dröm om morgondagen, minns gårdagen, lev idag.

Hej, hallå. Nu var det ett tag sen jag skrev hära. Men jag har ju bott på skolan i veckan, och då har man inte riktigt lust att sätta sig ner och blogga, även om man sitter vid en dator. Jag måste som vara hemma vid min egen dator om jag ska få lust att blogga ordentligt, hihi. Vars ska jag börja då?

Har ju som sagt bott på skolan med emma hela veckan, för att vi hade jour i smådjurshuset, vi fick ett finare rum denna gång tycker jag, jag har ätit massor med onyttigt hela veckan, så nu är jag ganska så less.. ;p Men man måste få äta onyttigt när man bor borta. Jouren har gått bra, det har dock varit väldigt kallt i veckan, utom igår. Men vi överlevde det också, man behöver ju bara vara ute när man gör lillstallet. Annars har man köket & Fågelrummet, eller Reptil/gnagarrummet. :) På kvällarna har vi sett film, roat oss i gympasalen, busat med hundarna, och ätit massor med godis. Lina fick bo med mig från torsdag kväll till fredag, och Emma hade med sigge från måndag till onsdag. Jag tror lina tycker det är jättekul att få följa med till grans och busa. Igår hade vi bara en lektion, vi fick slippa samhällskunskapen för att alla skulle få leta skor istället. hahaahahaha ;D Men det gjorde inte mig nått alls! Igår hade vi då jour till 4, vi släppte Juno och keto lösa i ridhuset, hihi. Dem sprang massor, och Sen hämtade vi Shettisarna och släppte dem , och även dem sprang som tokar, två små söta flygande köttbullar såg dom ut som. Sen var det invigning av det nya stallet, så då passade vi på att gå dit och få lite tårta och cider.Det var gott!! och när är det ju SPOORTLOV!! :D så himla härligt. Hade tänkte skriva lite igår men jag var så himla trött, jag somnade i soffan redan vid 10. ;p

Idag har jag följt med Min bror och pappa ut och åka skoter, åkte med christoffer, vi for först till mormor och så skottade dem av ett tak, så det inte skulle rasa in, sen fortsatte vi en sväng upp på kvarnberget, förbi holsträsket. riktigt härligt var det! :D

vårat rum under jouren. :)


De vackraste sakerna i livet kan man inte se på, de finns i hjärtat.

Hello. Fint väder idag, men så äckligt kallt. Så jag har inte ens varit ut. Jag är så less på kyla nu, jag vill ut i solen få rosor på kinderna. Kunna njuta utan att frysa i flera timmar. Som förra helgen, men det kommer. Snart sportlov juu, och då hoppas vi på värme! (:

Idag har jag inte gjort så mycket, läs så länge vi båda andas. Städat rummet, lyssnat på musik. (gör jag fortfarande) och prata lite på msn. <3

Men nu ska jag såsmåningom ta och promenera iväg till stallet och få lite frisk luft.
puss <3


Glad flicka.

Nu är det helg = Glad flicka. :)

Bara 1 vecka kvar till lovet, till veckan blir det att bo på skolan med Emma för vi har jour. Så då ska vi vara nere i smådjurs 06.45. och fredag går vi till 16.00. Fågelprovet vi hade i dag. tror jag gick rätt så skapligt. Känns alltid så skönt när man har gjort bort prov och arbeten, nu har vi bara ett litet prov kvar i djursjukvården före lovet. Så nu känns det ganska lugnt, är klar med allt annat. :)

Vi har kommit på värsta skojsiga grejjen att göra på friluftsdan. Man får ju hitta på nått eget,om och då kom jag på att vi kunde fara till Syliva och Rida. (Jag, Jenny, Emma, Lisa johanna & madde.) Värsta skoj!! Måste bara ringa och höra så hon har tid just den dan, minns inte exakt vilket datum  det var nu, i mitten eller slutet på mars var det iallafall.
puss <3

.

Trött

Sur

Less

Tackochhej.

Mässa, ridning & körning.

Tjohejsan, det känns som att det varit en händelserikdag idag, eller jag har hunnit göra så mycket känns det som, först åkte vi till utbildningsmässan in till stan, alla 2:or och 3:or skulle dit, och alla skulle åka med en citybuss. Det blev liite fullt kan man säga, när vi skulle hem så rusade alla in för att hinna få en plats ;) På mässan gick vi runt och plockade åt oss lite godis och sånt. hihihi. Sen hem till skolan igen och äta lunch. Sen var det indval. Då red vi första passet, och idag fick jag rida Bella Mi. Jag är lite förälskad i den hästen. :) Vi jobbade väldigt mycket på sitsen, och galoppfattningar. Jag måste verkligen börja tänka på hur jag rider även när jag inte rider på skolan så jag får någon ordning på allt. Med sits och sådant, man tänker inte precis på hur man sitter när man rider ut i skogen hela tiden. Sen måste jag stärka upp mig i ryggen. Jag blev taggad på att träna, träna, träna.!! Efter ridningen var det körning Jag och Lisa körde lukas, vi var på körplanen och skrittade, travade mellan konor och sådant, jätteskoj!

Ikväll har jag och Mamma varit och badat i varmbadet, så härligt. Nu känner jag mig helt slut, ska bli skönt att hoppa i säng, fast inte riktig än. Först blir det lite slöande framför denna, och tvn.
puss<3

Happy valentine day.

Halloj. Ännu en härlig dag. Med strålande sol och värme. Så härligt!!! Jag och Mamma for ut med skidor idag, eller jag mamma, och lina. Jag är inte bra på att åka skidor, hihihi. det har jag nog sagt för, höll lina i koppel så hon drog mig ibland, jag ramlade typ 5 ggr. Hahah. Mamma skrattade åt mig ! ;p Vi stannade och fikade lite varm choklad och kakor.. och då kom pappa och Christoffer förbi med skotrarna än sväng. (:

Vi har ätit tårta idag också. :)

Och nu ska jag gå och äta upp den sista biten. ;D

 


 

<33


Lovley day.

Vilken härlig dag det har varit idag, jag har spenderat dagen på hästryggen, eller iallafall någon timme, for ut och red hela rundan. Solen värmer faktiskt lite nu! Det är riktigt härligt. Ikväll ska jag baka lite tror jag. Det är ju allahjärtans dag imorgon, och då får jag ju en anledning till att baka en tårta, bara för att det är så kul, och gott såklart!! ;D


Heeeelg

Heeej, nu är det helg! Wiiiiie ! Vi hade bara svenska imorgon, jag går inte matte B. Så Lisa och jenny ordnade så vi fick skippa svenskan om vi läser hemma istället! :D Så imorgon får jag en skön ledig dag.

Dagen har varit som vanligt, började med idrott imorse och då spelade vi badmington. Jag var ganska bra på att skjuta skjuta upp i taket. Hahaha. Men alla kan inte vara bra på sport! ;) De var faktiskt rätt så roligt, sen har vi haft djursjukvård och då tittade vi på en hund med ett bitsår,Efter lunch hade vi svenska och började läsa Olycksfågeln. Och sist men inte minst. Samhälls. Där vi skulle hitta på ett parti och göra typ en valplansch. De var väll i princip dagen i lite sammanfattning. Hohoh.

Nu ska jag fara till stallet, funderar på om jag ska ut och rida eller inte. Och jag kom fram till att jag kan göra det imorgon när jag är ledig. Jag var ändå så trött nu. Så jag far bara och Fixar för kvällen och myser lite.
puss<3

mitt snömonster. (:


The beautiful winter

Blogg.se tjorvade igår, hade skrivit ett litet inlägg. Men det gick inte lägga ut. Så då får det vara. Ikväll ska jag skriva göra bort lite skoljobb, och äta mitt godis.


 



Måndag.

Hallelåja. Då var man hemma helskinnad från skolan, fick en liten klump i magen när vi åkte hem med bussen, kändes som bussen typ körde på nått med ena bakdäcket, fick sladd eller nått, de svängde så tvärt att så man kastades mot sidan. Tänk om vi kört i diket och tippat ?  Man kanske ska börja använda bälte...?

Ikväll blir det iallafall plugg. (igen!!) Vi har prov i Djur i park imorgon, men det är inte det allra jobbigaste att plugga, det är bara lära sig en massa frågor om olika rovdjur. och kunna namnet på massa arter. Det är ju inte lika jobbigt som att plugga till Matte eller nått sånt! :) Och imorgon efter lunch har vi individuellt val, och då blir det ridning! :D






En liten bit av lycka.


Fota

Far till malin snart, vi ska ut och fota lite. Vädret är ju perfekt!! Har redan varit ute och fotat hunden som plumsat i djupsnön, så lite nya bilder kommer det nog snart in! ;)

Blicka framåt.

Hej, hallå. Jag lever. Jag har dock ingen blogglust. Jag vet inte varför, men det händer inte så mycket just nu, det finns inte mycket att skriva om helt enkelt, jag har ingen inspiration. Det är alltid samma varje dag, skola, plugga,plugga,plugga, och hästen förstås. Hästen klagar jag inte på! Men eftersom jag inte rider särskilt mycket och hårt med honom nu så finns det inte så särskilt mycket att dela med sig av. Det blir är lite enformigt, och jag har inte tagit mig ut och fotat på jättelänge, på grund av att jag helt enkelt inte har tagit mig tid och så har det inte varit väder för det. Jag tror inte jag är ensam om att tycka att allting ibland kan kännas lite tungt just nu, ibland är man bara så trött och less på allt, man blir rastlös. Vill hitta på en massa saker som inte går, längtar till våren, och ljusare tider. Jag känner alltid såhär den här tiden på året. Men jag vaknar nog snart, och får tillbaka lite inspiration och lust. Våren är ju trots allt påväg. Jag ska försöka updatera när jag har någonting att komma med. :)
Puss så länge.

Och föresten, fredag idag ju!!, och fick jättego lunch på skolan. Tacobuffe. :)

RSS 2.0