.

Blogg paus, hejdå så länge.

Ännu en vecka avklarad

Helg! Efterlängtade helg!! Äntligen. Skoldagen gick väldigt snabbt, idrott första lektionen. vi typ kastade bollar, eller, ja. Så kan man nog säga.;) Sen hade vi svenska och då satt vi i datasalen men jag var klar med min Essä, så jag bara finjusterade lite. Sen kunde jag sitta och ta det ganska lungt. Till lunch var det hamburgartallrik, och det är så himla gott. Det är verkligen inte som hamburgarna på förra skolan, det är nästan som att äta från max eller nått:)

Var hemma en stund när jag kommit hem, men sen for jag iväg till stallet. Monterade ner hans skrubba och skurade upp den ordentligt, så nu är den blå istället för brun. Det var verkligen välbehövlig. Om det nu var så intressant att veta, det kanske det inte var. :) Sen for jag ut en sväng till plan och red, lite skritt och travande. :)

Nu ska jag gå ner och norpa åt mig några godisar.
puss <3

Tömkört

Hallå,hallå.
Har varit med Malin ikväll, vi var till stallet och for ut och tömkörde bleiki en sväng. Han var jätteduktig ^^

 


Härlig skoldag.

Hej, har försökt sitta med bokföringsgrejset ikväll, eftersom vi har prov imorgon. Men jag tror aldrig jag kan lära mig det dära, jag får ingen logik i det. men det är väll bara försöka imorgon ändå antar jag. Förövrigt så har det varit en härlig dag på skolan idag, först sovmorgon till 10 och sen engelska, sen hade vi stallet hela eftermiddagen! :D Och då kollade vi in det nya stallet, och lösdriften, allt var så himla fint! Sen på körlektionen fick vi tömköra! (:

Nu har vi inte indval förrens vecka 6, eftersom jord ska iväg på praktik :/, men när det börjar om ska vi iallafall få börja rida och köra på allvar! :D Läängtar!

Fick hämtning av mamma på från skolan, och då följde jag henne en snabbis på stan. Hon ville ha en ny topp, och då föreslåg jag att hon skulle gå in på Gina tricot. Och hon hittade faktiskt två toppar där! :) Och jag fick en jättefin skjorta! :D <3

Puss <3

Dagen

Hejochhå. Sitter här och äter en macka. Dagen är inte så värst mycket att orda om,Ganska normal dag. :) Den nya kursen Djursjukvård som vi har börjat med nyss är faktiskt intressan! :) Kvällen har bestått av plugg, har skrivit om utställningsakvarium. Jag känner mig stressad. Jag är så himla lättstressad så fort jag får lite mer jag måste göra. Igentligen så tror jag inte att jag behöver vara så stressad. Men det bara blir så ändå :/ Det kommer nog bli plugg imorgon efter skolan också är jag rädd. Några bilder får avsluta detta inlägg, och så säger jag godnatt. Även om jag inte ska sova riktigt än! ;)

Dem ska alltid gömma sig när man ska ta kort! ;p

Kaninungarna har vuxit! :D

söt!:)

 

 


En ny vecka

Jaha, då var denna helg slut. Det har gått alldeles för fort. Man hinner knappt upppfatta att man varit ledig, och imorgon börjar en ny vecka. Idag har jag iallafall varit ute på en liten skidtur med mamma och mormor, det var väll sådär. Haha, jag är inte riktigt så bra på att åka skidor, eller jag suger rättare sagt. Och så var vi tvugna att skida i djupsnö ibland, och så fick jag vatten under skidorna sista biten, haha. Så jag hade inget glid alls ;) Men det var iallafall härligt att vara ute, längtar tills det blir mer vårigt så man kan fara ut och vara ute hela dagen och grilla och mysa! Jag vill åka skoter! :) Resten av dagen har gått åt åt pluggande, och så har jag (förstås) sett två avsnitt av oth. Är på säsong fem nu. Ponnyn fick vila idag.

Men nu ska jag och kisse sova.
G'natt.


vill ha vår!

Mer bilder på Lillpojken.






Varning: Bildbomb










Busen rullar i bakgrunden. ^^ -------------------------->

Vild och galen 25-åring

Hejhallå. Dagen har bestått av stallet och pluggande. For till stallet imorse, och hade med mig kameran och tänkte fota lite, precis när jag är i hagen och plockar fram kameran kommer solen, hur perfekt som helst! (: Jagade på han lite försiktigt i hagen då jag ville ha några fina bilder när han springer. Men istället blir han helgalen, i princip utan att jag gör någonting, han jagade på harry också, och dem blev hel tokiga, jag fick springa ut ur hagen då dem blev lite väl närgångna med sitt bus, haha. Vild och galen 25åring hade jag idag. Har nog aldrig sett han göra så många söta studsningar, bocksprång på en gång. Haha :') Dem fortstatte busa ett bra tag, så jag försökte lugna ner honom efter ett tag.Då jag tyckte det räckte Haha. Men roligt var det att se honom så glad! När han slutat busa så var han hur lugn som helst igen. Så då tog jag in honom och for ut på en liten ridtur, det blev rövelrundan. Det var riktigt härligt, med sol och så är det så vackert överallt med snö och frost i träden.Annars så har jag pluggat ikväll. Och sett på oth såklart ;) Hunnit se två avsnitt till.

Ni kan ju förbereda är på en bildbomb med bus bleiki bilder senare, än så länge lägger jag bara in två

Lillprins :')


Heeeelg

Nu är det fredag och helg! (y) Så härligt. Jag älskar att vi slutar så tidigt varje fredag. När jag kom hem från skolan så åt jag pizzan jag köpte i öjebyn, och sen låg jag bara i sängen och såg två avsnitt av oth, sen gick jag iväg till stallet och mockade och allt det dära, ni vet. Sen har jag sett två avsnitt till av One tree hill, har bara några avsnitt kvar på säsong fyra, sen har jag och mamma promenerat till ica och köpt godis ikväll, så de har jag hunnit smaska på.

Nu ligger jag faktiskt i sängen och tänker sova om en stund, jag är så trött. Kisse ligger brevid mig och sover, han sover hela tiden, han blir så trött av sin medicin.

Det blir många tråkiga inlägg utan bilder, men jag är faktiskt enormt sugen på att fota nu, det gäller bara att det blir rätt väder, och att man är ledig så man hinner fota på dagen medans det är ljust, det är så fint med all frost överallt, lite sol på det så skulle man kunna få fina bilder (:


Jag bjuder på den. Jag läääängtar så till sommaren!!

Ett ton med skolarbeten

Imorgon är det fredag, det gillar vi enormt! (y)
vanlig dag på skolan idag, började dock med ny kurs Djursjukvård, och slutade tidigt eftersom jag inte har nå mer matte!:) Jag har dock ett ton med skolarbeten att göra känns det som, men ska försöka ta itu med det under helgen,

Skriver upp vad jag har att göra. Mest som kom ihåg till mig själv;

Bokföringsprov onsdag v3
Djur i park prov onsdag v3
Fiskprov v4 onsdag

Skrivupgift utrusta ett nybörjar akvarium
Essä om vampyer (typ klar ska bara finjusteras lite ;p)
projektarbetesfrågor
Ridlära, sits, ridvägar
Bokrecension engelska
praktikfrågor till småA

läsa hundens anatomi och sjukdomar (skelett och muskulatur)

Hojja. ;s

Men nu ska jag sätta undan datorn, och sova.
Godnatt<3

Projektarbete

Vi har ett problem.
Vi ska börja med vårat projektarbete i skolan nu som ska sträcka sig till slutet av 3an. Jag ska vara tillsammans med Jenny & Emma. Men det är så himla svårt at komma på vad vi ska göra, vi har haft ganska många ideer som jag inte tror vi får göra för lärarna, haha. Vi måste komma på nått kul!!! :)

Individuella valen

Hej. Sitter nyduschad i min morgonrock, det borde inte kallas morgonrock, för man kan ju faktiskt använda den på kvällen också. Haha, smaskar på mitt godis jag köpte på väg till bussen. Jag ljög när jag sa att microbiologin skulle starta idag, haha. Jag är väldigt tjorvig, håller inte reda på saker ibland ;) Den börjar iallafall imorgon, om någon ville veta, det låter som en ganska tråkig kurs, men man måste ha den och några till för att få "zoo sertfikatet" och det vill jag ha, då får man öppna djuraffär och sånt.

Men nu till det roliga, indiividuella valen har börjat och jag har ju som sagt valt häst. Vi gjorde inte så mycket idag, gick igenom lite, och pratade om vad vi skulle göra framöver, fick skriva vad vi kunde o.s.v. Sen fick vi lära oss ta på olika selar. Det blir både ridning,stallskötsel och körning. Vi ska få göra en massa saker, Kul kul!! Det kändes väldigt bra, längtar tills vi får börja på allvar! Vi fick en stallbok också, det är typ som en kalender där man kan skriva ner vad man gör, tror jag ska använda den hemma också.

Har varit ut och ridit på lillhästen ikväll, red lite i byn. Det var så härligt! (:
om ett tag blir det sängen så,
puss godnatt <3

Back to school

Hejhallå, då var första skoldagen avklarad. Igentligen inte så hemskt som man alltid tänker att det ska vara, skoj att träffa kompisarna igen! :) men nog var det svårt att komma upp på morgonen, trött var jag minsann. På skolan var allt sig likt, förutom att dem har byggt om i smådjurs, eller dem håller på. Och kaninungarna har blivit jättestora! (: Imorgon börjar microbiologi och genetik kursen, och individuella valet, HÄST :D

Ikväll har jag varit i stallet, longerade ponnyn på plan en stund (:

Men nu ska jag kika runt liter mera på internet, sen sova.
G'natt.

.

Min blogg ser jätte konstig ut om man har internet explorer, men det är normalt med firefox. Jag vet inte har jag ska rätta till det, för jag vet inte vad jag har gjort, blev ju nått fel i kodningen, men vars är frågan? Titta i firefox tills vidare,vet jag ;)
om du har det...

Hejdå Jullovet.

Godkväll. Känner mig inte alls taggad för skola imorgon, det känns faktiskt riktigt deprimerande. Visst jag längtar efter kompisarna och så ska jag ju börja rida en gång i veckan! (Y) men det andra kan jag gärna vara utan, stiga upp tidigt, gå till bussen i alla väder, sitta inne i skolan med massa tråkiga lektioner hela dagarna när det är sol och fint ute. Jämt ha en massa tider och passa, alltid samma rutiner,läxor, prov eller näe, nu låter jag ju nästan för negativ, jag tycker om min skola jätte mycket oftast. Meen just nu känns allt bara... Bläää, det är det dåliga med lov, alltid lika tråkigt när dem tar slut. Men nu är vi ju dock inne på vårterminen, vilken innebär att vi går mot vår, och sen kommer sportlovet, och påsklovet och efter det är det ju nästan sommar. Så man har ju något att se framemot, eller? (:

Idag har ridit lillprisen hela rundan, det var ju 0 gradigt idag, så det var jättehärligt, man behövde inte frysa. Tänk för någon dag sen var det 30- och nu är det 0 nästan +. Tänk så fort det ändrar.

Igår kväl så kom Malin hit och sova här, vi for till Ica och handlade lite gott, och sen nattade vi bleiki, och sen satt vi vid datorerna och pysslade med lite allt möjligt. Sen såg vi film Picture this. och så såg vi en bit av oth efter det, det blev ganska sent, men det är ju det som är meningen. (:

Nu ska jag snart fara till stallet och natta lillkillen,
puss <3

Pontus

Hejhej,

nu blir det snart att sova, ligger som vanligt i sängen med datorn, haha. Gud så skönt att ha bärbar dator. Iallafall imorse for jag och Mamma till veterinärkliniken med pontus, dem tvättade rent såret, och det såg ju inte mysigt ut kan jag säga,Har inte sett på det så noga förut, men dem kunde iallafall inte säga vad utslagen beror på just nu, men vi ska ge honom antibiotika i 15 dagar och om det försvinner då så behöver vi inte göra nått mer, men om det inte försvinner eller kommer tillbaka så ska vi in och ta prov så man kan se vad det är för nått, men försvinner det av antibiotikan så är det bara en vanlig infektion. Så nu måste han bara komma in varje dag så han får sin medicin.

Annars idag har jag sett typ 4 avsnitt av OTH. Jag har bara ett avsnitt kvar av säsong 3 nu. Sen har jag varit i stallet, och fixat, städade bort julpyntet också. Blev ingen ridning idag heller, kändes för kallt ;(
Men imorgon kanske det förhoppningsvis är varmare.
Puss godnatt <3

Sova snart

Hej,
jag ligger i sängen och ser på scrubs samtidigt som jag skriver detta :) Ska nog sova snart, för imorgon ska jag och mamma in till veterinären med pontus klockan 9, så jag måste stiga upp ganska tidigt. Han har sår/böldliknande saker på huvudet som försvinner efter ett tag med sen kommer det tillbaka, så vi ska ta reda på vad det är.
Godnatt!

Vampire

Passar jag bra som vampyr? Hihi

Det är Malin som har gjort den här coola bilden. Kolla hennes Pixbox!


- 32 grader

Hellu,
nu är det ännu kallare, termomtern stod på -32 där ett tag, men jag och mamma har faktiskt varit duktiga och gått en liten promenad till stallet, och jag frös inte någonting, men jag hade klätt mig också ^^ Måste dit senare och mocka också. Dem andra hästarna skulle visst få gå in klockan 2 idag, fast om jag tar in bleiki då så tror jag han bara mår dåligt, jag tror inte han fryser. han ser ju ut som en myxoxe + att han har på sig sitt tjocka vintertäcke.  Han är ju Islandshäst :D

Bilden är inte från idag.


Ny istid?...

Nej...kanske inte riktigt, men
Tänkte bara meddela att termometern står på - 28 grader nu. Det är kaaaaallt! Fast just nu gör det inte så mycket när man ligger i sängen och myser under ett varmt täcke. Vi har ätit pizza tidigare iväll också, gott!:)

Some winter pictures






Ett litet inlägg

Hallå, Var någon dag sen jag skrev ett vettigt inlägg, men ibland är inte blogglusten på topp, eller så har man inte så mycket att skriva om, jag har mkt att tänka på just nu, Men jag känner inte för att skriva om det på bloggen nu.

Igår åkte jag in till till Grans med Bleiki på kvällen och red lite, sen fick han springa på lite lös också eftersom vi var ensamma. Lina föjlde som vanligt med oss ;)

Idag har jag varit ute och gått ung en timme i kylan, hade med mig kameran och tog lite kort som säkert kommer komma in hit så småningsom. Nu hade jag tänkt se ett avsnitt av one tree hill, och äta min kexcholkad. Sen ska jag gå till stallet, tror han får vila idag när det hunnit bli så kallt.
puss <3

Min blogg blev så fin när jag fick ny design :D

nya designen.

Wiie, Äntligen syns den nya designen även på Min dator. Fattar inte varför det tog så länge. Men snyggt blev det!
Tack Malin! :D


Gamla

Nya


Varit med Malin

Hej hallå,
Har varit med Malin ikväll och hon har fixat en jätte snygg ny design ut mig, Skumt nog så syns den inte på min dator, den gamla ligger kvar här. Så jag vet inte om andra ser den, men jag kollade på pappas dator och då syntes den, så förhoppnigsvis ska den väll synas här också snart. Förutom att sitta vid photoshop så har vi hunnit med att spela lite tv spel, och så har jag fått lite filmer, och OTH!! :D Sen åt vi ost och kex och drack coca cola gjord i deras soda stream. och så var vi ut och hälsade på hennes lurviga hästar! :) en trevlig kväll! :D

Nu ligger jag i sängen, med pontus. Han har nyss kommit hem, han har varit ute i 2 dagar,så vi började undra vars han hade tagit vägen, han brukar inte vara ute på så långa utflyckter när det är såhär kallt. Men nu är han hemma och ligger i min varma säng med mig! :D

Marly and Me

Hello, jag har precis sett film. Marly and Me. Hyrde den på statoil tidigare ikväll, och den var sååå bra! haha. Och jag grät så i slutet, min kudde är blöt. Men det var ju faktiskt såå sorgligt.

Ridtur i kylan

Hola.

Måste bara börja att säga att one tree hill är så bra! Går inte se sig mätt på, nu har jag precis sett första avsnittet av säsong 3. Hihi, jag tror jag börjar bli lika beroende som Malin var ! ;) Idag har jag iallfall varit till stallet och ridit min prins, Mamma föjde med på skidor. vi for hela rundan. Det var kallt dock, jag var tvungen att gå brevid ett tag för att få upp värmen. Men nu är det vinter så det är bara bita ihop. Men har ni tänkt på att vi går mot vår, och att det börjar ljusna. Det känns läänge kvar. Men när vi är där kommer vi tycka att det gått fort.

Men nu är det snart dax att natta lillkillen.




Nytt år, nya möjligheter.

Hellu.

Första dagen på 2010, nytt år, nya möjligheter! (:
Nå, idag sov jag ganska länge. Sen for jag och Mamma till eljuspåret och åkte skidor, hiihi. Jag är inte bra på det, tar mig knappt upp i backarna, och när jag ska nerför så kan jag inte styra. Haha. Men det gick gode bra ändå, det var härlig! Sen traskade jag iväg till stallet och gjorde klart allt där. Just före jag skule hämta bleiki ur hagen så var det någon i närheten som smällde fyrverkerier, så min häst fick panik, jag höll inte på att få in honom, han vågade knappt gå ur hagen, och sen ville han inte in i stallet heller, och han var helt skärrad. Så jag funderade på att skippa ridnigen, men maria skulle ut med chessi samtidigt så då följde jag med henne eftersom han blir lugnare med en annan häst i närheten. han var betydligt lugnare efter ett tag i stallet, så det var inga problem!:)

Har varit med Malin ikväll, vi har inte gjort så särskilt mycket, svamlat på, sett one tree hill och så sparka vi till stallet och natta lillkillen, sen såg vi ännu mer one tree hill och hann med att spela spel en liten stund. Trevligt, trevligt! :D

2010

Hej 2010! :D

RSS 2.0