Lördag kväll.

Hej! Ikväll åkte jag och Mamma med bleiki till Grans ridhus. Red barbacka, hihi. Lina fick också följa med, så mamma sprang och roade sig Med henne, byggde hinder som hom hoppade över o.s.v. Hihi.

På måndag åker jag bort. Till Kalix. Jag, Emma och Jenny ska ha våran praktik dära i 2 veckor. Det blir säkert kul. Har inte börjat planera vad man ska packa dock. Men det löser sig nog. Jag ska komma hem till helgen dock (!!!) Mår lite dåligt över att jag inte kommer kunna rida bleiki dock, hovslagaren ska komma på onsdag och då får han broddar, men mamma har lovat att ta honom på promenader. (:

Men nu ska vi äta varma mackor, och sen ska jag se film tre systrar och en mamma. På tv4. Och äta upp allt mitt godis. För nu blev jag sugen! :D

puss <3

Djävulen bär prada.

Hallå,hallå! Nu har Malin farit, och jag är helt mätt på godis och allt sånt som hör till, men det är kvar massor ;) Jag kommer säkert bli sugen igen när kvällen närmar sig. Men iallafall, igår såg vi idol, och sen såg vi första avsnittet av one tree hill, Malin ville övertyga mig att det är bra, och tyvärr så har hon fått mig att vilja se mer, haha. Vi såg ett till avsnitt i morse. Det gick typ ingen bra skräckfilm på tv igår så vi såg film på Malins dator i stället, Komedi, Djävulen bär prada. Den var bra. Vi hann dock somna båda två innan den var slut igår, så vi såg klart den idag.

Sitter och funderar på vad jag ska göra nu, vill ut, men det var så tråkigt väder. Dock så ska jag till stallet någång. Frågan är bara när (:

Bjuder på en bild från gårdagens fotografering. (:


Fredagmys!

Hej igen. Nu sitter jag hära med Malin. Hon sitter på sin bärbara dator, och redigerar bilder från idag! Jag vill också ha photoshop! Hoppas dem får igång min dator snart. Vi har nyss varit och tagit in bleiki. Nu ska vi gå upp och se idol! Om malin kan slita sig från sin dator förstås. ;)


Såhär mycket ska vi fläska oss ikväll. ;D




Halloween hälsning.

Jag och Malin har varit ut på en liten fotosession idag, hon ska komma hit igen sen, sova över här, och så ska vi se på idol, kollla skräckfilm och äta massor av godis och annat gott, Jag och Mamma for till Dollarstore och handlade före vi åt middag. Middagen bestod av tacos vilket var supergott! :D Men nu ska jag gå till stallet och mocka och de före Malin kommer.

En liten halloween häslning från mig. (:

Hoho, man ska bjuda på sig själv någång väll?
Ha en trevlig halloween! (:

Prinsen <3

Ytterligare några bilder jag tog idag på lillprinsen! (:





Stallkatten Frasse på äventyr.

Några bilder jag tog idag i stallet. (:






Återigen mer bilder.











Ännu mer bilder...

Här kommer ännu mer bilder från dagen! (:

Glad var man då :D







Det är kul med bilder! (:

Lite höstbilder på mig och Bleikfaxi.

Nu kommer det lite fina bilder. Äntligen. Det var längesen man använde kameran seriöst, men nu var det ju inte jag som fotade utan Malin. (<--Klicka för att komma till hennes blogg) Det blir allltid lika fina bilder när hon fotar. Tack <3 (:


Mysponny


Han ser ut som en älg, en söt älg! :D


Skulle trava en liten bit, men det blev några steg tölt istället! :)


..Sen trav (:







Kommer någon mer bild sen! (:


Grått väder.

Vilket äckligt väder det är, regnigt, grått och lerigt! ;s Nu vill jag ha lite sol! Men enligt Yr.no så kommer solen titta fram imorgon, så vi får väll hålla tummarna för att det stämmer. (: Idag sov jag till 10 ungefär, satt och myste i mina sovkläder vid datorn en ganska bra stund. Sen gjorde jag lunch, satt vi datorn lite till. inte för att det kanske är så intressant att veta. ;)

Sen for jag till stallet, kom nyss hem därifrån, gick det men åkte med pappa hem! ;p Fixade allt där, sen tog jag in lillemannen <3 Hans regntäcke var/är helt ingrott i lera. Så det var inte så mysigt att plocka av honom det, hela jag blev typ lerig. Tur allafall att han hade täcke, annars hade ju hela han varit ingrodd i lera, och då hade jag fått det kul att försöka få honom ren, ska dock duscha av hans ben ikväll när jag nattar, tyckte inte det var någon ide att göra det nu när han ändå skulle ut och smutsa ner sig igen. Jag tog honom till planen och longerade en liten stund, det har ju regnat så mycket nu så det var inte alls halkigt på vägen eller på plan, dock väldigt blött, men vi hittade en torrare fläck att hålla till på. Man ser helt klart skillnad på sättet han springer på nu, så det är ju positivt. Det är ju meningen att han ska börja må bättre av behandling och sina speciall skor, samt att man får ha lite sunt förnuft och se från dag till dag hur han känns. Nu har han ju tappat all sin kondition och ganska mycket muskler eftersom han inte har ridits så mycket på väldigt länge, men det är ingenting att göra åt det. Huvusaken är ju att han mår bättre. :)

Men nu tror jag maten börjar bli klar.
Puss <3


Jag längtar till det kommer snö!! :D


Nya hårfärgen

Nya hårfärgen & Löshåret. Haha. Dock är löshåret lite mörkare än mitt hår.Fast det ser ljusare ut på bilden än vad det är i verkligenheten. och så har jag en svart tröja så håret syns ju inte så bra ;P


Ett år idag.

Godmorgon! Måste ju bara informera er om att jag haft min blogg i exakt ett år idag! (: 

Hipp hipp Hurra!


Färgat håret idag.

Gud va segt det var att komma in på blogg.se, är det alltid så här på kvällarna? Jaja.

Jag har färgat håret idag, mörkare. Det blev faktiskt bra, löshåret har kommit nu också eller i torsdags men har glömt bort att säga det, det passade in bra i den nya hårfärgen. Dock så syns det att det är "fejk" hår. Ni får se en liten, väldigt dålig bild.. ;p

Hur som helst så har jag och Mamma varit till ridhuset med bleiki idag. Vi var duktiga som tog oss dit alldeles själva tycker jag. (: Har inte så mycket att berätta om ridningen, skrittade mest, efter ca 30 minuters upvärmning så travade jag några korta vändor, och provade trava lite på volt. Och nog känns han helt klart bättre än i somras, han har mkt villigare och springa och rör sig renare, så det är ju positivt att man ser en liten förbättring. Då vet man ju att han får rätt hjälp. (:

Men nu ska jag gå och se om det är nått bra på TV. Så skönt att vara ledig heeela veckan! :)
Ha det bra.


Höstlov!

Nu är det höstlov!! Så himla skönt! :D Det var efterlängtat!

Sitter och ser idol ikväll, men just nu är det nyheter och då kan man ju passa på att slänga in ett litet inlägg.
Det blev en superkort, och superslapp dag på skolan idag. Hade bara en lektion, så tog tidiga busen hem. Sov en stund när jag kom hem (a) Eller råkade somna när jag låg i sängen och såg tv. Haha.

Imrgon ska jag hjälpa min kära far att hämta spån, så ska inte sova aldelles för länge, Ponnyn skulle verkligen behöva broddar nu (!!!), det går inte ta ut honom ens på en promenad, och jag är så rädd att han ska göra illa sig i hagen. Men vi ska ringa och höra på måndag. Jag och Mamma kanske ska fara till grans ridhus i helgen, det är inge bra om han bara står, då stelnar han bara till ännu mer. Har ju varit sjuk nu en vecka och då har det inte blivit så mycket promenader/skritturer. Så vi tänkte kanske fara en sväng till ridhuset fastän jag bara ska skritta omkring! (:

Nu ska jag kolla facebook lite snabbt, och så ska jag se idol igen! :)
Ha det super !! <3


Klippningen

Nu tänkte jag visa er hur det blev när jag klippte mig, bättre sent än aldrig! ;)

(ful bild dock, men wtf.)



Snö

Vad såg man imorse då man klev upp? Joo, det var vitt överallt! Det snöade ju lite igårkväll. ^^ Jag har insett att jag inte typ inte varit utanför dörren sen i torsdags eller jo, idag hämtade jag posten. Haha. Även Idag har jag varit hemma, vilket ni säkert kunde lista ut. Men jag känner att jag är på bättringsvägen nu, men jag ska vara hemma även imorn. Vilket innebär att jag missar provet vi har i djur i park. Fast det är ju ingen större katastrof, får ju ta och göra det en annan dag. Då kan jag ju ägna tiden åt att plugga imorgon? Om jag har alla papper och grejer förstås, men de lär jag märka imorgon.

Nu ska jag snart börja dra mig mot sängen och se TV.
Drömsött <3

Ingen skola idag.

Hej hallå, ingen skola för mig idag. Fortfarande sjuk, Hade ganska hög feber inatt också, trodde inte jag skulle ha de eftersom den var låg under dan. Men nu har jag faktiskt ingen, hoppas det håller i sig! Men trots att jag inte har feber så känner jag mig så slut. De sliter på kroppen och ligga febrig länge. Har fortfarande lika ont i halsen, och hostar gör man också. Mamma har köpt halstabletter åt mig! :) Det behövs!


Ont i halsen.

Min hals! Jag blir galen! Det gör så ont att svälja. Har typ ont på en sida av halsen, vänster sida. konstigt? Jag kan typ inte äta dricka, eller jag är ju tvungen. Men det är så irriterande. Ni får ursäkt om mina inlägg bara består av massa klagande/tycka synd om mig själv snack, men det är inte så mycket som är positivt med att vara sjuk. Har feber fortfarande, fast den har varit lite lägre än tidigare dar så det kanske förhoppningsvis är påväg åt rätt håll. Om bara halsen kunde sluta spöka! ;s



Läges uppdatering ;)

Hej, ja jag lever. Har inte haft ork eller lust att blogga bara, eller snarare inget att blogga om. Har jag inte nu heller. Men har man tråkigt så har man. Febern går lite upp och ner, just nu tror jag inte jag har så mycket faktiskt, de borde ju börja vända idag. Har haft feber i 4 dagar nu. Jag kunde faktiskt sova hela natten inatt, eller jag vakna kring 7, men då somnade jag om lika fort. och så vaknade jag kring halv 10 igen. jag borde skriva min krönika och en annan uppgift vi har i Svenskan, har bara inte haft ork till det. Kändes inte så kul nu heller men vi få väll se under dan. Det börjar faktiskt bli riktigt tråkigt att inte göra nått.

Men nu ska jag nog förflytta mig till Soffan och Tv och bre över mig med en filt.
Ha en bra söndag. <3


.

Huvva, svimmade imorse när jag klev upp. Det var inte kul, speciellt när jag var ensam hemma.

.

fryser..


Beställt löshår.

Det är inte kul att ha feber, hade nästan 39 grader för någon timme sedan, men har knaprat på alvedon så nu är jag lite piggare iallafall. Mamma har varit snäll och fixat stallet åt mig! Och köpt riskakor och lite godis. Jag hatar verkligen att vara sjuk, tänk om man bara kunde sova i några dagar nånstopp och vakna frisk!

Iallafall så har jag beställt löshår idag. Har tänk köpa det länge, men nu passade det ju bra när jag har klippt mig. Det är sånna här clips on som man bara spänner fast när man vill ha längre hår. Så nu kan jag ha både långt och kort, haha. Har tänkt färga mitt hår i den färgen som löshåret är.

Beställde Silicon spray också, det skulle göra så att håret är lättre att reda ut, och trasslar ihops sig mindre Och lite mobil klistermärken, haha. :)

Vi får väll se hur det kommer att se ut, hoppas det blir fint iallafall! (:

Sjuk

Godmorgon.

Jaha, nu har jag också blivit sjuk, nu är det rena sjukstugan här. Bara min bror som klarat sig än så länge. Vaknade inatt med feber, och hosta. Har ont i hela kroppen.Hoppas jag överlever, eller så kanske jag blir ett svin? ;p  Det var en riktig pärs att släppa ut hästarna imorse, men det gick. Just typiskt att man blir sjuk när man är ledig, och på lördag skulle ju jag och Emma och rida hos sylvia. Men nu lär det inte bli nått med det i helgen iallafall. Hoppas inte jag smittar alla jag varit i närheten av nu.

sitter och dricker te, brukar alltid dricka det när jag är sjuk. Det är så gott med något varmt som stoppar hostan en stund.


Långhelg.

Hej! Kan ni gissa vad?

Jag har helg nu!!!, så otroligt skönt med långhelg, skulle egentligen bara vara ledig fredag eller ha studiedag men det är lika med ledig! :) Och imorgon skulle vi ha halvdag, men om man var klar med allt på svenskan så behövde man inte gå på den, och då har vi idrott före, men då fick vi visst vara ledig från den också, eftersom typ ingen hade tänkt komma. Dock så vet jag inte om jag kommer hinna klart med svenskan idag, men jag tänker ändå vara hemma. Ingen kommer ju typ komma. så då är det ju bara onödigt.

Imorse släppte jag ut hästarna före skolan= tidigt! Det var inte ens ljust när jag var där. Eftersom pappa ligger i feber, mamma har också haft feber någon dag. Svininfluensan? Man vet alldrig. Och idag har det käntsi kroppen som att jag håller på att bli sjuk. Men jag hoppas inte jag blir det. Inte nu när jag är ledig och allt! På lördag ska jag och Emma göra nått roligt! :D Hade ju samhällsprov idag, och jag tror faktiskt jag klarade det! Hoppas iallafall.

Förresten så klippte jag mig igår, ska lägga in en bild sen. Har inte riktigt vant mig än med att inte ha långt hår. Jag har typ inge hår kvar känns det som! ;P

.

Hinner inte med att blogga nu.

Pluggat ikväll, kommer dock få IG på provet ändå, Bra Carro! ;s sen har jag även hunnit vara i stallet, ska upp  imorrn och släppa ut hästarna före skolan. Med andra ord stiga upp tidigt! Dock halvdag på torsdag och Ledig fredag! (y)

Kommer mer updatering när jag har tid. Känner mig stressad. Nu ska jag ta och slänga mig i säng, och se tv, och försöka varva ner.  Drömsött.

Stallet idag..

Hejsan, hejsan! Idag har varit i stallet, ovanligt? Kanske inte. (;

Gav hästarna lunch direkt jag kom dit, fyllde harrys och bleikis vattenhinkar. Måste sätta ström till hinkarna nu,så de värms. Då de fryser på natten. Måste be pappa göra det snart! Det är gode bra att dem kan ha tinat vatten även på vintern, dem dricker ganska mycket! :) Bleiki är så smart, om någon glömmer lyfta locket från hinken så puttar han av det själv, så han komms åt och dricka. Dock gör han det inte på harrys även om hans egen har blivit tom, haha. söteponnyn <3

Näväl, mockade och fixade allt det andra sen, medan Bleiki åt sin lunch. Sen tog jag in honom, pysslade och for ut en sväng i skogen, tog sadel denna gång, det är längesen jag hade sadel faktiskt, minns inte ens när. Men iallfall så blev det en skrittur som vanligt, provade bara trava en kortis  i slutet, först gick det bra, men andra gången så snubblade han så han nästan gick omkull... :/


Ingen seriös bild, kapade ju halva huvudet. Men nog är han gode söt min mysponny! (;


Marsvinsutställning

Hej! Idag har jag varit med Emma, Therese och Lisa på marsvinsutställning i älsbyn. Åkte med Emma och therese dit. Sen kom Lisa. (:

Har aldrig varit med om en marsvinsutställning förut, så det var kul! (: Desutom köpte Emma ett nytt marsvin, Oliva. Och det var så gulligt <3

Jag fotade lite, mest Emmas marsvin. Så jag tänkte lägga ut några bilder, ifall emma vill ta dem! :D

Klas




Emmas nya, olivia! (:



Klara! (:




Lisas, majsan (:



Häftig päls! (:

Tipsar.


Tänkte tipsa om en sak. Dem flesta vet de säkert redan, men om det är någon som inte gör det så kommer här ett litet tips. Kom faktiskt på det själv först nu, då jag såg detta tips på en annan blogg. (:




Det är hur enkelt som helst.

1. Logga in på din inloggning på blogg.se.
2. Klicka dig till "Inställningar".
3. Markera sedan för "Lämna ut hela inlägg i rss-flödet", och spara ändringarna.

Vips, så kan dina premumeranter så om du har någon bild i ditt inlägg.

Fredagsmys.

Hej igen! Var till stallet och fixade där när jag ätit lunch. Sen när jag kom hem följde jag mamma till biblioteket i piteå och lämnade tillbaka några böcker. Sen svängde vi in på lösvikshuset och köpte gotta! (;






Freeedag



Haha, den här bilden var så frän! ;)

Nu är det fedag igen. Wohoo !! :D
Gjorde prov idag. Och det gick bra faktiskt. Trodde inte det skulle vara så enkelt. Det var ju bara ett G prov. Så nog tror jag att jag klarade det.. (: Tog 15 min att skriva det, så var typ klar 10.15. Det innebar att jag hann med 11.50 bussen hem. Great!

Men nu ska jag fara till stallet och ge hästarna lunch!
puss <3

.

Jag säger då det. Samhällskunskap är INTE det minsta kul. Jag har prov i det imorgon. Så nu försöker jag plugga.

Bakat kokosmums ikväll också som jag ska sitta och mumsa på senare. Men nu tillbaka till böckerna..

Turnaround, Every now and then I get a little bit restless and I dream of something wild

Hejsan! Någon som blåst bort idag, eller regnat bort? Haha. Fyf*n vilket väder det var i morse altså, spöregn och storm. Det dånade i hela huset. Jag var väldigt nära på att strunta i skolan och bara bädda ner mig i sängen igen, men näe, till skolan tog jag mig ändå.. Iklädd som en eskimå,haha så kom jag nästan torr till skolan! (: Bara skorna som blev lite blöta. Första lektionen som var svenska så fortsatte vi se film, när mörkret faller. Och den var så hemsk,så hemsk. :( Kommer få mardrömmar. Ajja, dan fortsatte med tråkiga, och extremt tråkiga lektioner som inte är värt att orda om.

Nu sitter jag iallafall hemma, nu är vädret lite bättre. Blåser mycket, men inge regn iallafall. Så kan nog hända att jag tar en skrittur med ponnyn ikväll. Dock så har jag prov i samhälls på fredag ;s Så jag behöver plugga till det också, bläää!

Men nu ska jag fortsätta kika runt på internätet tills middagen är klar.. (:
puss <3


Turnaround bright eyes, Every now and then I fall apart

Hallå! Nyss ätit middag, fixa i stallet också, dit for jag direkt jag kom hem. Sitter och smaskar på en gott och blandat påse nu, hihi. Hade sovmorgon idag, vilket kändes otroligt skönt, jag vaknade halv 8 idag, och trodde klockan var halv 9, men då såg jag ju att den inte var det...och det var såååå skönt att somna om och sova en hel timme till! Så pigg och utvilad steg jag upp, och strålande sol var det ute! (: Dock har vi haft tråkiga lektioner, samhälls och småföretagande är värst, man blir spyless. Sen hade vi lite lövkrig på rasten, haha. Det började med att mina kompisar satt och kastade papper på varandra på matten, och sen blev det lövkrig, haha. Full med löv blev man, hoho!(:

pratade just med Malin i telefon, hon ska komma hit, så vi får se vad vi hittar på, ska kanske gå en liten promenix med ponnyn. (:

Jag måste verkligen ut och fota, så inte mina inlägg blir så fotofattiga. Men det hinns som inte med på kvällarna när det blir så fort mörkt. men nu ska jag gå härifrån.

Puss <3



Turnaround, Every now and then I get a little bit terrified and then I see the look in your eyes

Dagen blev inte lika hemsk som det kändes på morgonen när jag steg upp ;) Kallt var det imorse när jag gick till bussen, och hakligt. Skönt att sätta sig i en varm buss. På skolan började ju dagen som sagt med idrott, var i träningshallen och höll på med olika styrketräningsövningar. Sen hade vi engelska och då var den vanliga läraren sjuk, så en annan kom och tog närvaro sen fick vi gå och jobba med vad vi ville, så jag Emma och Jenny gick till datorerna i biblan och sökte praktikplats. Jag ringde till ett shettisstuteri i skellefteå efter lunch, men vi vet dock inte om vi får vara där än, dem skulle höra av sig senast torsdag. Hoppas dem säger ja iallafall, annars är det ganska kört, då får vi vara på skolan. Såg en liten söt igelkott idag medans jag pratade i telefon, haha! (:  Efter lunch hade vi djur i zoohandel, och då såg vi på film om råttor, och sen på djur i park så fick vi en uppgift, men vi fick fara hem och göra den om vi ville. Så klart man gjorde det, slutade typ en timme tidigare då! :)

Nu har jag ringt och bokat klipptid iallafall. Nästa tisdag ska jag dit.. (:
Ni måste jag bara bestämma hur jag ska klippa mig..

.

Det ligger snö på backen ? Det blåser och är iskallt, vi har gympa på morgonen.Det är måndag, har en lång dag framför mig. Jag är trött som jag vet inte vad. Vill tillbaka till sängen så mycket!
Trevlig måndag önskar jag er. (;

Upfräschning.

Ser ni något nytt på min blogg?

Klart ni gör..Headern!
(:  En ny, lite höstigare! Jag vet att bakrunden inte passar, men jag ska ändra det så småningom!

Det är Malin som gjort den åt mig, tack <3


Kanelbullens dag.

Idag är det kanelbullens dag! Mamma har bakat bullar, och det luktar så gott i hela huset! (:


klockan tre ska vi till Mormor och äta middag, älgkött! (:

Turnaround, Every now and then I get a little bit nervous that the best of all the years have gone by

Hallå, hallå! Nyss kommit ut ur badrummet, tagit ett skönt bad! Det var riktigt länge sen jag gjorde det sist, så det var på tiden! Känner mig riktigt fräsch, som ny! (:  Nu sitter jag och äter en macka jag gjorde i mackgrillen.

Nåväl, tidigare idag så har jag följt mamma en sväng på stan och sprungit runt på massor av affärer och vi har köpt lite allt möjligt. Inget som är så intressant att veta.. Jo förssten, köpte glyckosamin åt bleiki Så från och med idag har han börjat få det. Sen fick han nya mathinkar, och banangodis :>

När vi komm hem från stan så åt vi middag, grillat kött med egengjorda pommes frites! Riktigt gott!

Och tidigare ikväll så var jag och mamma ute på en skrittur med bleiki. Mamma gick med som sällskap, och jag red barbacka. (:

Men nu ska jag äta upp min macka och kika runt lite...
Ha det så bra.
puss <3

Turnaround, Every now and then I get a little bit tired of listening to the sound of my tears

Hej hallå! Då var det helg då! Och det gillas otroligt mkt! Så olidligt skönt. Efter att vi ätit lunch på skolan, bestående av hamburgertallrik så tog jag och Emma bussen från grans in till stan, och den bussen var lite smockfull med folk kan jag tala om. Iallafall så gick vi runt på stan ett tag, jag hittade mig ett par sköna mjukisbyxor, kofta och ett hårband, plus chips! Haha! (;  Trevligt, Trevligt!

Inköpen;



Myskläder! ;)



Det är redan ocktober! Gud, snart är det vinter igen. Det var riktigt kallt i morse, riktigt vackert med all frost faktiskt, måste ut och fota snart! Haha! höst jackan har fått åka fram för några dagar sen.

Men men, nu ska jag strax börja klä på mig och fara mot stallet.

RSS 2.0