Långhelg.

Hej! Kan ni gissa vad?

Jag har helg nu!!!, så otroligt skönt med långhelg, skulle egentligen bara vara ledig fredag eller ha studiedag men det är lika med ledig! :) Och imorgon skulle vi ha halvdag, men om man var klar med allt på svenskan så behövde man inte gå på den, och då har vi idrott före, men då fick vi visst vara ledig från den också, eftersom typ ingen hade tänkt komma. Dock så vet jag inte om jag kommer hinna klart med svenskan idag, men jag tänker ändå vara hemma. Ingen kommer ju typ komma. så då är det ju bara onödigt.

Imorse släppte jag ut hästarna före skolan= tidigt! Det var inte ens ljust när jag var där. Eftersom pappa ligger i feber, mamma har också haft feber någon dag. Svininfluensan? Man vet alldrig. Och idag har det käntsi kroppen som att jag håller på att bli sjuk. Men jag hoppas inte jag blir det. Inte nu när jag är ledig och allt! På lördag ska jag och Emma göra nått roligt! :D Hade ju samhällsprov idag, och jag tror faktiskt jag klarade det! Hoppas iallafall.

Förresten så klippte jag mig igår, ska lägga in en bild sen. Har inte riktigt vant mig än med att inte ha långt hår. Jag har typ inge hår kvar känns det som! ;P


Skriv en kommentar, då blir jag glad! :D

Vad heter du?
Tänkt kommentera ofta? OFC! kryssa här då!

Din E-postadress: (Bara lilla jag som kommer se den!)

Har du blogg?:

Vad har du på hjärtat? :)

Trackback
RSS 2.0