Fiskelycka.

Heej! Jag har haft en helt underbart mysig kväll! Jag, min mor och far for ut på havet, och fiskade. Eller jag fiskade ;) Och bara åkte runt, och jag fick hur mycket fisk som helst. STORA abborrar. Dem flesta kring ett halvkilo. 8 st fick jag upp! ;) Sen var det en massa som lossnade. Sen fick jag 3 gäddor också. Haha, En var jätteliten. och dem andra två vägde kring 1-1.5kg. Det var faktiskt riktigt skoj! Tycker om att fiska när man får mycket fisk! ;) Nu vet man vart man ska fara nästa gång man ska fiska ;)

Tog lite bilder som jag kommer lägga ut. Troligtvis gör jag det imorgon. Får jag har nyss kommit hem och ska gå och äta någonting och tvätta av mig. Så vi får se om jag ids ikväll.

Har även ridit en mysig barbacka tur med ponnyn idag, en liten skogsrunda. Jag har helt plötsligt börjat tycka att det är helt underbart att rida ut barbacka. Men det är klart, då är lätta att bara mysa på då. ;) Flög upp en hel flock med stora fåglar mitt framför mulen på oss i skogen. Men min häst är cool. Så han bara stannade upp lite, såg vad det var och fortsatte gå. :)

Förövrigt så har jag hunnit med att baka kladdkaka idag. Den blev riktigt vacker om jag får säga det själv. Kommer komma upp bild på den också!;) Bakade även negerbollar. Eller choklad bollar, vad man nu föredrar att säga.
Men nu ska jag gå och fixa nått att äta. och titta lite på tv.


Skriv en kommentar, då blir jag glad! :D

Vad heter du?
Tänkt kommentera ofta? OFC! kryssa här då!

Din E-postadress: (Bara lilla jag som kommer se den!)

Har du blogg?:

Vad har du på hjärtat? :)

Trackback
RSS 2.0