Första skoldagen avklarad.

Jaha, då var första skoldagen avklarad. Fast det kändes inte riktigt som skola. ;p Vi började ju som sagt klockan 10, samlades i smådjurshuset, delade upp oss i grupper och fick olika uppgifter att göra. Våran grupp (Jenny, Madde och Johanna, jag) Fick börja med att stå och kasta sten ur dammen. Det gjorde vi ändå fram till Lunch, sen efter lunch så senerade vi marsvinsburar, och sen fick vi gå ut med småponnysarna! Och när vi hade gått hela rundan så höll vi inte på att få upp grinden, så vi trodde vi skulle vara tvungna att gå tillbaka hela långa vägen igen, Men jag lyckades dra upp den tillslut! ;p Sen kom Lisa och hjälpte oss stänga, haha! Sen fick vi iallafall plocka ännu mera sten och gräva upp slam ur dammen, .. Haha.Låter det kul? ;p Men det var bättre än vanlig skoldag iallafall, och såhär har vi hela veckan! (y)

Föressten vi fick våra snygga skjortor idag, haha! Med grans tryck, namn och allt ! Så nu kan man känna sig som en riktig Granare! ;p

Nu tror jag maten är klar.
Puss hejs <3


Postat av: Lisa såklart!

Tjoo, vore jättesnällt av dig om du vill gå in på den här länken och rösta på nr 4 (dvs mig :D) att bli veckans blogg :)



http://zannyh.blogg.se/2009/august/finalisterna-i-veckans-blogg-1.html



(Om det inte funkar i kommentarerna så finns länken överallt på min blogg ;p)



Kramkram! :)

2009-08-26 @ 01:20:01
URL: http://pluggen.blogg.se/

Skriv en kommentar, då blir jag glad! :D

Vad heter du?
Tänkt kommentera ofta? OFC! kryssa här då!

Din E-postadress: (Bara lilla jag som kommer se den!)

Har du blogg?:

Vad har du på hjärtat? :)

Trackback
RSS 2.0