Regn...

Tråkigt väder till 1000 idag, och jag känner mig seg som en... snigel..., min förkylning ligger kvar än så jag antar att de kan bidra lite till min seghet. Har badat tre gånger medans jag varit lite sjuk,så jag antar att jag för skylla mij själv lite för att jag aldrig blir riktigt frisk. Men ibland måste man faktiskt ta lite chanser. Haha. Igår tycker jag dock själv att jag var lite väl tokig, jag och malin bestämde oss för att fara och bada på kvällen och de var ju inte så jätte varmt i luften, dessutom började de regna. Men har jag bestämt mig för att bada så ska jag bada. Och de var jätte varmt och härligt! Inte.... Men badade de gjorde jag. (Inte malin, Fegis) Mohaha ;) Ett blixtsnabbt dopp blev de. Men iallafall ;)

Imorse var jag på Af för att ha möte med min handledare eller vad man nu ska kalla det. De gick iallafall bra, tror jag. Känner dock bara att jag vill ha ett jobb NU! på en gång, och gärna körkortet också!

Tanten min visade sina rätta unghäst sidor igår, vilket betyder en häst i 190 runt ridplanen och en halvt söndersparkad sadel! Dessa underbara hästar! ;)

Provade Malins lilla Ostbit i lördags :)





Skriv en kommentar, då blir jag glad! :D

Vad heter du?
Tänkt kommentera ofta? OFC! kryssa här då!

Din E-postadress: (Bara lilla jag som kommer se den!)

Har du blogg?:

Vad har du på hjärtat? :)

Trackback
RSS 2.0