I've seen you're face, I feel your love..

Tömkörde Tantra igår på dagen. Gick upp mot ridplan och tänkte låta henne springa där lite. De ville hon ju förstås men de var rena skridskobanan där. Men de gjorde inte tantra något för hon skulle springa ändå och busa. Men de var inte så smart för såklart så ramlar hon ju omkull när hon ska göra sina söta krumelurhopp. Benen gled iväg och hon hamnade på sidan. Men de såg ut som att de gick bra. Sättet hon ramlade på var bra. Lite förvånad såg hon ut när hon ställde sig upp igen som att hon tänkte, "vad hände där egentligen..marken vek sig.." eller något.. Men hon gick som vanligt sen så jag tror inte hon fick några större skador. Isåfall bara någon lite muskel som är öm ett tag. Gick bort från ridplan och skrittade upp mot skogen istället en liten runda, där de var mindre isigt.

En sak som jag alltid irriterar mig på när jag är ute på vägarna med häst är folk som inte förstår att man kanske måste sakta ner lite när man kör förbi. Man måste visa lite respekt för de är ett stort djur som inte kan förstår att man inte ska springa ut framför bilen om någonting skrämmer dem. Vissa är jätte bra på att sakta in, men de är alltid någon nästan varje gång man är ute på vägarna som bränner förbi i typ 190 km/h (lite överdrivet då) men kör på tog för fort för att hinna stanna iallafall om något skulle hända...

Förövrigt så är jag förkyld. En seg förkylning verkar de vara. Började känna de i kroppen redan i torsdags ingen feber eller något bara så att man känner sig lite allmänt seg och snuvig. Men ingenting att göra åt de.. :)




Skriv en kommentar, då blir jag glad! :D

Vad heter du?
Tänkt kommentera ofta? OFC! kryssa här då!

Din E-postadress: (Bara lilla jag som kommer se den!)

Har du blogg?:

Vad har du på hjärtat? :)

Trackback
RSS 2.0