I'm running on a miracle

De vita guldet är tillbaka! Så nu borde de väll ändå få stanna över julen? När de bara är några dar kvar. Jag har hästutsläpp i veckan så jag har varit uppe sen sju. Fick börja med att skotta infarten imorse så jag skulle ta mig ut med bilen eftersom de var värsta plogkanten. Men till stallet tog jag mig iallafall och mötes av hungriga, gnäggande hästar. Tantra blir så glad när hon får komma ut så hon gör små glädjeskutt i snön. De är så gulligt att se!:) Passade också på att göra stallet klart när jag ändå var där.

Har varit i Boden hela helgen hos min pojke. Så de har varit lite crosskörning, Jag och Bamse följde med ut i skogen och busade. Jag har även försökt mig på att göra renstek...vilket inte riktigt blev sådära jätte lyckat precis..Haha. Segare kött har jag aldrig ätit. De dröjer att tag innan jag gör om dedär... ;) Jag är ingen riktig hemmafru än tror jag...

I eftermiddag hade jag och mamma tänkt en sväng till stan. och göra lite små ärenden. Ska blandannat köpa Kraft åt Tantra och såklart måste vi ju köpa julklappar åt alla tre katter! :)

 

Söta bamson :)







Skriv en kommentar, då blir jag glad! :D

Vad heter du?
Tänkt kommentera ofta? OFC! kryssa här då!

Din E-postadress: (Bara lilla jag som kommer se den!)

Har du blogg?:

Vad har du på hjärtat? :)

Trackback
RSS 2.0