Nothing is impossible

Sitter här med en katt i knät, som är väldigt gosig och kärleksfull. Hon är lite efterhängsen man ramlar nästan över henne när man ska gå nånstans. men söt som tusan är hon min lilla selma. De är tur att jag har lite sällskap om dagarna. Mina tre katter och en liten tantra förstås. Fast hon kan man ju inte ha hemma i knät. Men tänk om jag hade kunnat ha de, de hade ju varit mysigt... Som en gigantisk hund!

Var till Ridhuset igår och red ett pass med min gigantiska hund. De gick jättebra. Skritten och traven iallafall. Dehär med att få fram tölten är lite svårare. Hon har börjat tro att hon kan gå och tränga in mig i väggen när jag samlar in hon och försöker få hon och gå fram samtidigt. De är klart de är svårt för henne att förstå vad jag egentligen vill. Först driver jag och sen håller jag in henne och gör detta som en galning. De är klart att de går emot vad hon annars lärt sig. Sen när matte är där med pisken hela tiden så blir man tvär och de visade hon genom att bocka lite sött. Men hon var jätteduktig i skritten de kändes som hon började hitta sin form inte bara på volt igår!! Hon såg så fin ut när man red förbi speglarna.. Och i traven är hon så härlig. Hon tar ut stegen och har ett bra tempo. Jag älskar hennes trav när hon verkligen travar. De känns nästan som att flyga fram. Sen avslutade mamma med att sitta upp och skritta lite, och de gick jättebra. Hon kastade inte av som hon gjorde med min stackars pojkvän förra gången jag var i ridhus. ;)

Sen är de ju dehär med galoppen. Jag tror hon är mogen att börja galopperas från ryggen när som helst. Jag har övat och övat i tömkörningen och de går hur bra som helst. De är bara ryttaren de hänger på. Men SNÖN de är att bra hjälpmedel. mjuk fluffig snö. De är bra grejer de!!



Skriv en kommentar, då blir jag glad! :D

Vad heter du?
Tänkt kommentera ofta? OFC! kryssa här då!

Din E-postadress: (Bara lilla jag som kommer se den!)

Har du blogg?:

Vad har du på hjärtat? :)

Trackback
RSS 2.0