Våren är här.

Till att börja med så måste jag ju skriva om finalen i Let's dance. Min gissning stämde ju inte alls. Det var ju Magnus & Annika som tog hem vinsten. Jag tyckte ju Laila dansade bättre. Men med tanke på Magnus förutsättningar så är han egentligen en värdigare vinnare, jag menar Laila har ju varit danslärare sen förr, så hon är ju inte helt nybörjare, men Magnus började helt från noll, och dessutom måste han hålla redan på sin stora tunga kropp. Så med tanke på det så dansar han riktigt bra. Så det var ändå ganska fränt att han vann. :)

Till dagen då, har varit ute en sväng på isen,Lina fick dra mig på sparken. Stannade och drack lite varm choklad och åt några bullar vid rastplatsen i harrträsk. och passade på att mysa i solen en stund. Sen åkte vi hem igen. Och nu sitter jag hära och väntar på att pizzan ska bli klar. Sen blir det stallet. :) Får se om han får  en vilodag eller inte. Har inte bestämt mig ännu, det känner jag ju sen.



Och hörrni !?
Inatt ska man vrida om klockan till sommartid!!

Sommartider...hej hej...Sommartider.

Det innebär alltså att när klockan är 00.00 så vrider man fram den till 01.00 det har betyder att våren är här, och framför allt att sommaren närmar sig. Nu måste det bara bli lite varmare igen så att snön kan fortsätta smälta. Jag vill ta fram min moppe nu! Funderar dock på om jag ska ta fram cykeln tills man kan börja köra moppe. För det är ju inte lika hemskt om jag skulle råka halka omkull med cykeln som om jag skulle göra det med moppen. haha. Ikväll är det ju också  Earth hour från klockan 20.30 till 21.30. :) Ska ni släcka?

Eftersom det blir sommartid inatt så betyder det alltså att jag egentligen kommer stiga upp klockan 5 på måndag, undra om jag kommer vara lite smått död? Det tar ju som ett tag att vänja om sig.



Glöm inte att ställa fram klockan!! ;b


Skriv en kommentar, då blir jag glad! :D

Vad heter du?
Tänkt kommentera ofta? OFC! kryssa här då!

Din E-postadress: (Bara lilla jag som kommer se den!)

Har du blogg?:

Vad har du på hjärtat? :)

Trackback
RSS 2.0