Trakorkörning.

Jag och Emma har räknat lammen nu och kommit fram till att det är 34 st. och det är bara hälften som som kommit, shit! ;D Undra vad dem ska göra med alla sen?

Ajja, idag har jag på eftermiddagen har jag haft trakorkörning. Kul,kul ;D Har skottat snö och lastat det på ett vagn, sen fick Jenny köra iväg med vagnet, varje gång jag lastat på, och tömma det. Nästa gång ska vi byta så att vi gör tvärtom. Det var faktiskt mycket lättare än jag trodde att skotta, man lärde sig ganska snart att hålla reda allt, Först sänka ner skopan, lägga i 1:ans växel, köra in i snöhögen, lyfta  skopan, backa ut, köra framtill släpet och sänka skopan, skaka ut all snö, haha. Jag tyckte jag gjorde det riktigt snabbt i slutet faktiskt. Så jag är ganska stolt. :> Det var riktigt kul, man känner sig så proffsig när man kör så stora maskiner haha. Snart är jag värsta traktorproffset. Eller nja, kanske inte riktigt men jag lär mig iaf massor. Längtar till nästa körlektion, fast jag skulle tro att det är lite svårare att backa med släp, men jag tror nog att det ska gå bra. Om man intalar sig själv att det kommer göra det så brukar det göra det. Sen är ju då traktorkortet mitt. Det gillar vi ! :)

Ikväll har jag varit ute och ridit pojken min, Mamma följde med mig som sällskap, det är lite trevligare att ha någon med sig i mörkret. Hon provade rida honom lite också, dem måsta ju öva sig lite så dem kan motionera honom när jag far till kiruna. ;D Han var jätte pigg och glad, märks att det börjar komma lite vårkänslor nu. OCH han försökte bara vända hem en enda gång, det var när vi hade gått förbi planen där han alltid brukar börja tjorva. Då kom han ihåg sig, men han försökte bara 2 ggr. Så han var inte alls så bråkig idag. Sen fick han bråttom,bråttom på vägen hem. Ovanligt. ? :)

Näe, nu ska jag nog gå och sova. Så jag inte är så trött imorgon, det kommer jag nog ändå vara. Nu när det är vår borde man egentligen bli piggare, men för mig blir det tvärtom, jag blir bara tröttare. Kanske för att man inte riktigt är van vid ljuset ännu. Ajja. Nu ska jag sluta pladdra på
GODNATT.


Skotta snö. ;D


Skriv en kommentar, då blir jag glad! :D

Vad heter du?
Tänkt kommentera ofta? OFC! kryssa här då!

Din E-postadress: (Bara lilla jag som kommer se den!)

Har du blogg?:

Vad har du på hjärtat? :)

Trackback
RSS 2.0