I don’t know where or when but I feel it in my heart

Idag har jag varit väldigt nyttig, först har jag gått fårön runt (en hel mil!) Kan tala om att det var gode jobbigt, men lite små kul ändå, det är ju alltid härligt att vara ute. För er som inte vet så går man runt i sjö där det finns en uppplogad isväg, det ligger lite utanför stan.

Har hunnit med att rida idag också, for ut barbacka som omväxling. Riktigt härligt att komma hästen så nära. dock så tog ponnyn tillfället i akt när jag var barbacka att bråka nå hemskt. Han skulle ju absolut inte gå framåt idag, och då menar jag absolut INTE, han var mycket värre än han brukar, men jag ger mig inte, så jag fick gott kämpa. vid första korsningen tjorvade han bara i några minuter innan han gick framåt, men när vi kom til ingången mot plan höll han på i säkert en kvart. Men tillslut gick gav han upp, MEN vid nästa korsning som leder in mot nå hästar så började han igen, tog dock bara nån minut denna gång innan han gav sig. Lite svettig hann jag allt bli, men sen skötte han sig iaf, och på hemvägen blev det som vanligt lite mer fart i honom. Gjorde inga uppmjukande övningar idag heller, utan det var tänkt som en kort liten mysritt eftersom jag redan var nog trött efter att ha gått hela dan, men jag fick minsann jobba ändå, tro inte att det är nått lätt jobb att få honom att gå framåt när han inte vill. Han har somsagt väldigt mycket egen vilja. haha. den lilla knäppisen ! :) Känner mig helt slut i kroppen efter denna dag, kroppen är som spagetti... ;)

Ikväll har man såklart sett medodifestivalen, tycker ni rätt låt vann? Jag tycker den kan passa ganska bra i den stora tävlingen faktiskt, det är sånna lite anorlunda låtar som brukar han en chans, och den är faktiskt inte så dålig heller. Något som förvånade mig var att caroline af ugglas kom 2a med sin låt, den är ju inte ens bra!! Ett tag trodde jag faktiskt hon skulle vinna. Men det som är bra med henne är iaf att hon vågar va sig själv och köra sitt eget rejs, hon bryr sig inte om vad folk tycker och tänker. och det är ju rätt!! Men det var nog tur att hon inte vann...

Nu ska jag hoppa i säng.
Godnatt.


Skriv en kommentar, då blir jag glad! :D

Vad heter du?
Tänkt kommentera ofta? OFC! kryssa här då!

Din E-postadress: (Bara lilla jag som kommer se den!)

Har du blogg?:

Vad har du på hjärtat? :)

Trackback
RSS 2.0