Without you it's hard to survive.

Hej på er! :) Blogade aldrig nått igår. Men då kan jag jag ju passa på att säga några ord om gårdagen idag, hände inget speciellt så det var nog en anledning till att jag inte kände för att blogga. Skoldagen blev väldigt kort, vi hade projekt och företagande första timmen, sen arbetsliv, och då var jag klar med allt som vi skulle ha gjort, så det fanns det inte så mycket mer att göra än att fara hem. Fick skjuts hem av pappa så att jag skulle komma hem fortare, eftersom han ville ha hjälp att hämta spån till hästen. så när jag hade ätit lite lunch så for vi iväg till pålmark och började lasta 20 säckar spån, tog bara en dryg timme, när man är två så går det fort :) Sen for vi till stallet och medans pappa lastade av spånet så gjorde jag stallet. Sen solade jag i solarium igår också. Haha. Brukar inte göra det, men nångång ska ju vara den första. Hästen fick en vilodag igår, så jag har inget att berätta om ridningen. :)

Föressten jag fotade massor men supergulliga bilder på lammen igår, men min vanliga kamera, men jag orkar inte lägga in några här, ni kan se dem på min pix. Har inte lagt in så många där heller, eftersom jag inte kan lägga in så mycket mer bilder den här månaden, men några har jag iaf att bjuda på.



Men nu till dagen då, det har ju varit så fint väder idag, så jag bestämde mig för att föja med mamma och pappa en sväng ut med skoter. Pappa lånade min storebrors lilla skoter, och jag och mamma hade den vanliga. Sen for vi ut till harrträsk och grillade korv, solade och hade allmänt mysigt, lina följde ju såklart också med på skotern. hon satt framför mig när jag åkte, för dit vägen åkte jag bara, men när det var dax att köra hem så vare jag som körde skotern, medans vi var där så for jag ut ensam och gasade på lite runt sjön. Haha. Det är ju skoj!! ;D Nu sitter jag hära och känner mig väldigt nyttig, det känns att jag varit ute i solen hela dagen.
Ska snart äta middag också, fast jag känner mig inte riktigt så hungrig, har ätit ganska så många korvar, kakor och druckit varmchoklad. Menmen. Nu är det bara tagga till distansritten imorgon. :):)
Ha det bra.
PUSS.


Skriv en kommentar, då blir jag glad! :D

Vad heter du?
Tänkt kommentera ofta? OFC! kryssa här då!

Din E-postadress: (Bara lilla jag som kommer se den!)

Har du blogg?:

Vad har du på hjärtat? :)

Trackback
RSS 2.0