Day off.

Har som sagt haft en ledig dag idag.Skönt som tusan! Passade på att ta en riktig sovmorgon. Sen var det tänkt att jag och pappa skulle fara ut och köra bleiki. Har inte gjort det på mer än ett halvår. Men rockarden var så hårt fastfrusen så den gick inte att få lös utan att ha sönder den. Så vi måste vänta tills det tinar lite mera. Då for jag ut och red istället, Red "rundan" mötte häst och vagn efter vägen i skogen. Så efter det blev det bråttom för bleiki, men han skenade iaf inte iväg efter som han har gjort en gång. Vände och gick åt andra hållet medans dem fick fara iväg utom synhåll, ifall att han skulle få för sig att springa efter. Han töltade på riktigt riktigt bra idag, han valde till och med tölt självman några gånger!! Han har mycket spring i benen nu den lille mannen. Han hade en liten uppvisning i hagen idag, sprang runt och busade, och jag fick inte ta fast honom :> Haha. sötponnyn.

Har varit och solat idag också, för andra gången. Men än märks det då inte att jag blivit brunare, men solade bara 7 minuter, jag vill inte bränna mig när jag inte är van. Har även hunnit med att övningsköra lite ikväll, har hunnit med ganska mycket idag faktiskt. Jag for iväg med mamma till en "parkering" brevid petfood. Tränade på att backa och lite sånt, tyckte det gick riktigt bra. Körde då inte sönder nått! haha. ;D När vi övningskört klart så for vi till stallet och nattade ponnyn.

Nu sitter jag hära och ser på Let's dance. Vem tror ni vinner ikväll? Magnus & Annika, eller Laila & Tobias?
Jag tror det blir Laila och Tobias. Men det är bara min gissning. Vi får väll se vem det blir. Ska gå dit ner nu och se.

P U S S < 3



Jag har slut uppladning på min pixbox. Så jag kan inte ladda upp några nya bilder där just nu. IRRITERANDE!! ;s




Skriv en kommentar, då blir jag glad! :D

Vad heter du?
Tänkt kommentera ofta? OFC! kryssa här då!

Din E-postadress: (Bara lilla jag som kommer se den!)

Har du blogg?:

Vad har du på hjärtat? :)

Trackback
RSS 2.0