Barbacka i kvällsolen

Godkväll! Kvällen har spenderats i stallet, hos min lilla älsklingsponny. Jag for ut och red barbacka idag, hela rundan! :)
I kortbyxor och gympaskor, härligt var det ;p Ponnyn var pigg och glad! Dock så vart det Jävligt mycket mygg! Tror alldrig jag har varit med om nått liknande, jag smörjde in mig med myggmedel, men min stackars häst höll på att bli uppäten under magen, trots att jag smörjt i honom? Det följde en hel svärm med myggor efter oss, man kunde inte stå stilla en sekund. Man märkte hur irriterad han blev, men så fort man travade eller töltade så forsvann dem. Nästa gång måste jag ju nästan smeta in hela hästen med en hel flaska myggmedel så mycket som det är nu. Är väll värmen kombinerat med regn som gör att det blir mygg, tur att han har sitt exemtäcke på dagarna, då blir han inte lika biten! :)

Måste upp tidigt imorgon, släpper ju ut hästarna den här veckan så då far jag dit och gör det före jobbet. :)
Det ska tydligen bli jättevarmt imorgon enligt Yr. (Y) De gillar vi! Det har ju varit kanonväder många dar nu! :) Hoppas det fortsätter så, nästan vecka ska jag vara i balvagnet och köra lite traktor, för jag ska hjälpa pappa ta in hö hos min farmor och farfar. Och då hoppas vi på bra väder! :) Ska desutom köra upp bleiki dit då, så han ska få vara där någon vecka medans jag hjälper pappa, då blir nog sigge glad, när han får en kompis! :) Det blev han iallafall förra året, Överlycklig kan man väll säga! :)


Skriv en kommentar, då blir jag glad! :D

Vad heter du?
Tänkt kommentera ofta? OFC! kryssa här då!

Din E-postadress: (Bara lilla jag som kommer se den!)

Har du blogg?:

Vad har du på hjärtat? :)

Trackback
RSS 2.0