Härliga sommardagar <3

Blev en rolig kväll igår! först for vi till harrträsket och badade, det var faktiskt jättehärligt! Inte så kallt efter man vant sig. Sen så åkte vi till statiol och köpte godis och chips, och så åkte vi och släppte in min bleiki. Sen så hade klockan hunnit bli halv 10, och då kom vi på att vi skulle fara tillbaka till harrträsket och fiska! Så då åkte vi och hämtade fiskegrejer, och sen åkte vi iväg, halvvägs dit strejkar moppen! ;) Vi fick slut bensin, och jag hade tydligen inte märkt att det var tomt! (Y) Men bensinmätaren kan ibland stå på tom fast den inte är det, men så var det inte nu! ;P Vi ringde iallafall till min kära far, som så snällt kom med lite bensin. Så det kunde vi fortsätta som planerat, fisket gick ju dock inge bra, vi tappade ett drag, men inge fisk blev det. Ändå vakade det massor. , det är våran vanliga tur. :) Det var en superhärlig kväll iallfall.

När vi kom hem gick vi till stugan, (pappa har ju byggt en liten stuga som står på gården. är väll tänkt att den ska flyttas någonstans om några år,) iallafall bar vi ut alla sängkläder, godis och grejs. Kopplade in malins bärbara dator i elutaget och slog på en film. Rosa- the movie blev det. Vi såg film till ungefär halv 2.. Haha, bra när vi ska vi skulle upp klockan 8 och jobba.

Men det blev ju så att vi sov till ungefär kvart över nio idag, även om vi faktiskt tänkte att vi skulle komma oss upp klockan halv 8, man är man trött så är man. Men vi sköter ju oss själva på jobbet, så det spelade som ingen roll. ;) Idag på jobbet så städade vi förådsbaracken och det. Det var ju som lite mögligt och äckligt, och dammade nå jävulst. Dock så höll man på att svettas ihjäl så efter att tag bestämde vi oss för att fara och bada i harrträsket idag också. När vi kom dit så var det någon skolklass där, med massa småbarn, så då satt vi på en brygga tills dem hade farit och spanade på en gädda! ;) Sen badade vi, och gud va härligt det var! Jag älskar sommaren. <3 Man har kunnat köra moppe i bara linne och kortbyxor idag! (Y) Sen så åt vi lunch från brillans kafe idag, köttbullsbaguett. Åhh, vad gott det var! Haha. :)

Näe, nu ska jag ta och  lägga mig så att jag tar mig upp imorgon.
lägger in bilder imorgon! :)

 Puss och kram <3



Skriv en kommentar, då blir jag glad! :D

Vad heter du?
Tänkt kommentera ofta? OFC! kryssa här då!

Din E-postadress: (Bara lilla jag som kommer se den!)

Har du blogg?:

Vad har du på hjärtat? :)

Trackback
RSS 2.0